Ett tag sen..

Och så blev det visat ett hopp sen sist. Dagarna försvinner alldeles för fort.


Förra fredagen var Liam iväg. Till sjukhuset igen, då var det dags för magnetröntgen på ryggen.
Nu har han ekg och eeg kvar att göra, tiderna har kommit men de dröjer ett litet tag till.


Elsa var iväg till tandläkaren i fredags också och tänderna såg finfina ut.

Hon är lika glad varje gång som hon får hoppa upp i tandläkarstolen. 


I lördags var Liam med Fredrik, en gammal bekant till Jens, ut och fiskade. Gissa om han var nöjd, en hel dag med fiske. Medans han var och fiskade så var vi iväg på barnloppis och Elsa åkte iväg till Lisa för att övernatta där.
När man inte ska handla så mycket och inte vill ta en stor vagn, funkar lika bra med korgvagnarna 😉
Att vara på förskolan kan vara jobbigt.
Fröken med lång lugg
I onsdags blev det en tripp till stan för att leta presenter till Idun. Och sen hämta bussen som var inlämnad på Rejmes för att fixa bältet, så där fick vi vinka hej då till några tusenlappar. Men det måste ju göras, den går ju inte igenom besiktningen annars. Och nu kan vi ju använda alla 9 platser igen.

I onsdags var det dags för Loves extra läkarkontroll. Något som vi bokat in efter att ha tagit upp en del saker med vår sköterska och hon tyckte att vi skulle ta ner koll med läkaren.

Är ju också ett år sen vi var hos henne sist pga hans klumpighet. Och den har ju inte blivit bättre. Sen har vi ju att han äter med händerna numera, han blir så frustrerad av att äta med bestick. Och en del av hans finmotorik har försvunnit. Och så finns det lite flera saker. 
Men nu skulle läkaren prata med en kollega, så antingen blir det en koll på barnkliniken eller en beteendepsykolog. Så nu får vi vänta och se. 


Goa Idun ❤️

Ja just ja, i fredags var Jens, Liam, Lucas, morfar och kusin Melker iväg till ön och fiskade kräftor.

Melker och Lucas roade sig med lite fiske.

Och se lite Monopol..


Var trötta grabbar sen, de kom inte hem förrän vid 1 och sen följde Lucas med hem till morfar och mormor för att sova där så han och Melker kunde leka lite. De ses ju inte så ofta.


Lucas lyckades ju bränna sig ute på ön också. Han råkade ta i en av oljelamporna på altanen när han skulle titta i en bur som ligger precis nedanför. Skönt nog så blev det inte så pass att vi behövde söka vård. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0