Barnloppis och Ica 100 år

Helgen började med sjukstuga. Eller ja i torsdags kom Elsa hem med feber från förskolan. Hon var så hängig. Men på fredagen var den som bortblåst och Jon mådde bra igen. Sen på fredagen fick Idun och Leon feber. Och på lördag morron var deras som bortblåst. Så jag vet inte vad det var för konstigheter. Ingen annan av oss som fått det ännu. 

Ja i lördags var det dags för Ugglans barnloppis i Linghem igen, älskar den ju så att åka dit var bestämt redan i våras 😁 Inte mycket som får komma i vägen för den.

Packade in alla i bilen, eller nja Liam valde att vara hemma, och styrde mot Linghem. Inte lika mycket folk som annars och inte riktigt lika mycket kläder men fyndade gjorde jag.

Inte så mycket kläder men lite och så några jackor. Var på jakt efter en jacka till Idun men det fanns såklart inte.

Däremot skor lyckades jag köpa en hel del 🙈 blev 15 par, bara skorna gick på 400:- men å andra sidan, hur många skor får du för den summan i butik? Och skulle det vara några som de inte kan ha så kan jag alltid sälja dom vidare. 

Slutsumman hamnade på 960:- så helt överkomligt. Blev bra mycket mindre handlat än tidigare.


Sen styrde vi mot Maxi och där var vi då inte ensamma! Men de erbjudandena de hade hann vi att ta del av iallafall. Och det var lång kö till tårtan men alla fick varsin bit. 

Uträttade lite andra ärenden innan ju styrde hemåt.



Idag har det fixats en del ute. Bygge av kaninbur och bussen har fått sig en rekond. Jens och Lucas har varit ute och kört med rendikesslagaren också.

Imorron ska det lastas till tippen bla. Lär bli ett antal släp för nu jädrar ska det rensas! 
Men först få oss lite sömn, förhoppningsvis. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0