Black friday, ögonkliniken igen och oro..

Idag var det ju dags att åka och kolla in Black Friday. Har ju handlat lite under veckan då en del börjat tidigare.

Hade ordnat barnvakt till Elsa, Love och Leon så vi skulle kunna handla julklappar till dom. 

Blev bara en snabbsväng dock då de ringde från ögonkliniken igår och ville att Love skulle till en läkare idag då hans ögonbottnar var vita enligt bilderna. Och det är inte så bra. Så de ville göra en ny koll direkt. 
Så Jens lämnade mig och Idun på i-huset så jag skulle hinna med lite fler ärenden. 

Och ja, han har ju svårt för att göra undersökningen. Man ska ju vara helt stilla och kolla på rätt ställe osv och det har han svårt för. Men efter mycket om och men så. 
När de ringde sa de att det skulle ta 10 min... Men så fick han droppar idag igen och så väntan på det osv. Så det blev ju inte riktigt som planerat med tiden. 

Jens fick åka direkt för att hämta upp barnen hos farmor och sen komma in till stan igen. Så vi hann med lite fler ärenden efteråt. Elsa har inhandlat sin julklänning, lycka! 

 

Den här knasminen hela tiden 😂

Men nu är vi nog klara med barnens julklappar tror jag. Blir att gå igenom allt nån dag. Blev sent hem ikväll så det var otroligt skönt att sätta sig i soffan.



För övrigt så ringde dom från sjukhuset igår ang Love. Barnkliniken i Sthlm har begärt fler blodprover, bla på kortison och plasma. Vi frågade om de andra proverna inte var bra men sköterskan visste inte. Men eftersom de begärt in de här proverna misstänkte hon att något var i görningen... Så det var ju inte så lugnande. De proverna som vi inte fått svar på är ju på ämnesomsättningssjukdomar. 

Så på torsdag morron ska vi till vc då de ska sätta emla. Och sen ska vi vara på sjukhuset vid 10.30. Kul med en sen tid när han ska vara fastande, blir en rolig förmiddag när han inte får äta något.
Så nu är det bara att vänta och se, oron kommer ligga och gnaga tills vi fått veta nåt.  


Kommentarer
Postat av: Elin

Håller tummarna för att proverna kommer se bra ut. Väntan på svar är ju dock något bland det värsta som finns. Kramar!

2017-11-26 @ 10:33:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0