Prickfia

Elsa har sagt i några dagar att det kliar lite här och där på kroppen. Och igår morse så var hon prickig på nästan hela kroppen. 

Ringde vc för att en sköterska skulle kolla på det men det var smockat både hos läkare och sköterskor. Fick rådet att smörja henne med klådstillande. 
Men strax efter att vi hade lagt på så ringde hon upp igen och hade lyckats trycka in Elsa hos en distriktssköterska på eftermiddan, tack och lov hos en av de bättre. 

Sköterskan tyckte det såg ut som scharlakansfeber, fast utan feber då och att hon inte har några andra symtomer. 
Men prickarna påminde om det. 
Så Elsa fick gå till labb och ta prov. Men det visade inget så scharlakansfeber var det inte. Så vi vet fortfarande inte vad det beror på. Vi skulle komma tillbaka om det blev värre. 

Det enda som hon ätit som vi inte haft på länge är marmelad men det har hon ju ätit då och då nu i ett par veckor. Får väl ta bort den i några dagar och se om det gör nån skillnad. Får klura ut nåt annat som gör att hon äter bra, hon äter ju som en liten kyckling så var hon får all sin energi ifrån vette sjutton. 

Elsa roade sig i väntan på provsvaren att prata med en äldre dam om kläder och att ge en ledsen liten tjej en trolleribok från Jens jobbväska i bilen. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0