Fredag

Ja så var det fredag igen, veckorna går väldigt fort! 


Idag blev det en snabbsväng till stan. Behövde lämna tillbaka en grej, byta storlek på ett par skor till Elsa och uträtta några fler ärenden. Eftersom Liam slutade 14.05 så var det ju lite tight med tiden. 

Så det var bara att skynda sig på med allt och styra mot Åtvid igen. Hann inte riktigt men han gick till Ica och köpte lite att äta i förbutiken. 

Handlade på Ica och Willys innan vi styrde hemåt. Bara att lasta in det som handlats och så begav sig Lucas till Nellie och Jens och Liam åkte iväg och kollade på en fyrhjuling. 
Ja, sen har det bara rullat på. 

Den här fröken och jag har varit lite oense idag. Hon höll till nere på baksidan, halvvägs ner i backen, när vi kom hem. Och nej, hon lyssnade inte på när jag sa att hon skulle gå upp.. Hon är ju inte så van att bli lyft heller, klappas går jättebra dock. Hon är skapligt tung också, vore intressant att väga henne. Stark är hon också kan jag lova! 

Man hittar henne lite här och där numera, men så länge hon håller sig borta från vägen så. Hon har ju varit nästan nere vid postlådan också ett par gånger. 

Nu ska det sovas och så får vi se hur morrondagens planer blir. Jens har inte bok förrän på eftermiddan, såvida han inte får ett av en annan dubbelbok. Annars är planen en sväng till stan för att gå på några grejer. 

Återstår att se helt enkelt. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0