Bolibompadraken

Då Jens första bokning inte låg förrän 17 idag så bestämde vi oss för att åka till stan och kolla på Bolibompadraken och Lucas ville till Toys'r'us där de har Pokémonhelg. 

Vi tog båda bilarna för att slippa stressa. På väg in så ringer Hannah och då ska Jens åka på ett bok vid 13.30 så han vände hemåt igen. 
Jag och 5 av barnen åkte till stan, knallade upp till Stora torget och väntade på att Bolibompadraken skulle komma upp på scen. 

Det sjöngs sånger och så dansades såklart Bolibompadansen. Tyvärr så såg inte barnen så jättemycket då många ställde sig framför och satte sina barn på axlarna... Jag kunde ju knappast hålla upp alla tre samtidigt så det blev till att varva mellan dom. Efter att ha kollat runt lite så blev det sen att gå tillbaka till bilen för att sen styra mot Toys'r'us där Jens anslöt sig då de bokade om tiden.. 


Så det fick bli middag i stan innan det var dags att styra hemåt och Jens vidare till ett bok. 

Trötta barn i bilen för de slocknade alla fem. Och Elsa brukar väldigt sällan somna. 

Efter att ha fixat med en massa tvätt så blev det att kolla på Andra chansen. Kanväl inte säga att det var helt rätt som gick vidare men men.. 

Kollat på lite annat och nu så väntar sängen. Imorron får det bli storstädning, fortsätta med tvätten och så måste det kapas lite ved. Liam och Lucas ska nog till banan också för att köra så det får bli att pussla lite för att hinna med.. Jens har bara eftermiddagsbok så lite hjälp ska jag väl få 😉 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0