Sjukhuset..

Ja idag har jag och Love spenderat ett gäng timmar på sjukhuset. Han ramlade igår och skadade foten. Den blev blå och svullen fort. Sköterskan i sällskapet kollade över den senare och tyckte att vi kunde avvakta tills idag då. 


Så imorse ringde vi 1177 och fick en tid till jouren. 
Kom in till läkaren, han fick visa foten och vi blev skickade till akutröntgen. 

I väntan på röntgen

Röntgen gick bra. Love tyckte det var jätteintressant. 

Sen var det bara att vänta på provsvaren.. Det tog lite längre tid det. Läkaren och röntgen tog ca 30 min. Röntgensvaret tog 1 timme och 40 min ungefär. 
Och läkaren visste inte riktigt hur hon skulle tolka det resultatet som de hade skrivit så vi blev skickade till akuten. 
Inskriven där men behövde bara sitta i första väntrummet. Efter en timme så blev det Loves tur. Och han fick komma in till en läkare direkt. Och hon visste inte riktigt hur hon skulle tolka svaret heller. Men hon gjorde ett ultraljud också på foten. Men hon blev inte så mkt klokare. 

Plattan var ett bra tidsfördriv.

Han fick åka hem efter undersökningen. Något syntes på röntgen men inget benbrott. Men ortopeden skulle kolla på bilderna imorron och om de ser nåt konstigt så ringer de in oss. Annars så ska vi bara avvakta. Sen om det blir värre på nåt sätt eller han får mer ont så ska vi ju åka in igen. 


Och eftersom han går, springer och hoppar på foten så behöver det nog bara lite tid. 


Kommentarer
Postat av: Elin

Aj, aj. Skönt att det inte var något som behövde gipsas iaf! Hade ju varit lagom roligt nu till sommaren och allt.
Kramar!

2017-06-26 @ 16:15:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0