Ögonkliniken

Igår var det dags för Loves återbesök på ögonkliniken. En superglad Love som hoppade upp i stolen och så kunde undersökningen börjas. Visade sig ju att han fortfarande inte använder högerögat som han ska, kroppen är inställd på att använda vänsterögat istället. Så nu ska han ha lapp för ögat 3 timmar om dan och det kan bli så att han får ha så i flera år. Beror lite på hur ögat svarar på det. Sen kan det bli att han börjar skela lite på vänsterögat också för att kroppen kan välja att börja hoppa mellan ögonen. Men det är bara att köra på så får vi hoppas att det blir bättre iallafall. 
Nu blir det återbesök i april/maj nån gång. De skrattade gott åt honom i väntrummet när han frågade mig vad vi skulle göra nu och jag svarade att vi skulle gå till bilen och åka hem. 
Han utbrast i ett stort NEJ jag vill inte! Han ville vara kvar där istället :D 

Trodde att han skulle säga nåt om att ha lapp för ögat men inte ett ljud, än iallafall. 
Var förbi apoteket på vägen hem och han fick ta på sig en lapp när vi kom hem. Han var med på noterna direkt och hade inga bekymmer med den. Däremot så var det nog lite ovant att bara kolla på högerögat för han kom och sa hela tiden att glasögonen var smutsiga, vilket de inte var. 


Idag däremot så har han inte sagt nåt, han tog glatt på sig ögonlappen imorse efter att ha valt figur att skrapa på. Så det går mycket bättre än vad vi trodde att det skulle göra. Bara hoppas att det håller i sig. Men han är positiv så det lär det nog göra. 
Helst vill både Elsa och Love ha varsin lapp för ögat också :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0