Hos arbetsterapeuten

I tisdags var det dags för Loves möte med arbetsterapeuten. Hon skulle ju ha varit med när vi träffade sjukgymnasten men hon var hemma och vabbade då. Och lite tur var det nog för jag tror inte att han hade orkat med alltihopa. 

Och den här gången var ju fokus på händerna. Så han fick göra en massa grejer. 
Måla olika grejer, trä pärlor på tråd, klippa, kunna vika papper, lägga ut grejer på speciella ställen osv. 
Och han ansträngde sig massor. Bara några små utbrott när det gick emot för mycket. 
De stora utbrotten kom efteråt när vi var på väg därifrån och resten av dagen.. Blir så när han får koncentrera sig massor och han håller emot det just då. Då brakar det ut efteråt istället. 

Men hon såg ju att han har en del problem men hon skulle ha möte tillsammans med sjukgymnasten och neurologen och så får de se hur de går vidare. 

Vi åkte sen och åt lunch innan vi skulle åka och köpa några julklappar. Största utbrottet kom när vi gick förbi Specsavers för han ville hämta sina glasögon. Att vi sa att de inte var klara hjälpte inte utan det slutade med att vi fick gå in så han fick prata med den tjejen som hjälpte oss sist. Och när hon hade berättat att de kom nästa vecka så gick det bra... 
Nästa utbrott kom på KappAhl där han prompt ville ha en ask med läppbalsam som kostade 149:-, vilket mamma inte kände för att köpa. Slutade med att han fick gå ut från butiken. Så han satt sen och surade på en bänk utanför med Jens. 

De här med utbrotten har ju eskalerat en hel del det senaste halvåret, jobbigt för honom mest även om det tar en del energi för oss också. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0