Helgen som gick

Så var ännu en helg slut och vi har påbörjat en ny vecka, sista veckan innan skolan börjar igen. Hade gärna haft lite längre lov, känns som vi inte hunnit med nåt med tanke på att vi har varit mycket sjuka. Men det verkar ha blivit våran grej att vi ska vara sjuka på alla lov. 

I fredags fick jag söka till vårdcentralen och domen blev förmodad halsfluss. Eftersom det var helg så ville de inte skicka hem mig utan penicillin så det blev en kur. Halsprovet visade inte tillräckligt egentligen men de trodde att det inte hade gått tillräckligt länge för att visa på det, för jag såg ju hemsk ut i halsen. 
Men nu är det bättre iallafall, skönt nog. För två dagar så fungerade jag ju inte alls. Kunde inte äta, knappt dricka och mådde pyton. Inte ofta jag blir så dålig men eftersom kroppen redan är ur balans efter förra helgens tråkigheter så slog det väl lite hårdare nu. 

Lördagen bestod av fisketävling för Liam i Åtvid. Så han spenderade hela förmiddagen med att fiska och napp fick han. Trea kom han i tävlingen också. Fiskarna ligger nu i frysen för att bli kräftbete. 
Sen fick det bli en massa hemmapyssel. Dagarna går ju dock så fort så man hinner ju knappt med nåt. 

Igår blev det lite hemmafix på förmiddagen och sen lastade vi in alla i bilen för att åka mot stan. Liam lämnade vi dock av hos Casandra då de skulle iväg på buggkurs, eller ja, de skulle få testa på lite olika danser. 
Vi andra styrde mot Sturefors för att gå på barnloppis. Lyckades hitta en del iallafall. 
Sen blev det en sväng ut till Tornby, barnen ville ha middag och så blev det lite shopping.
Älskar när KappAhl har ta tre betala för två, blev lite nytt till Idun från Newbie och Leon fick en tröja med Paw Patrol, kom dock inte med på bild då någon hade väldigt bråttom med att få den :) 

Lucas målade hela familjen i bilen på väg hem. 

Blev sent igår, Liam och Casandra var iväg på utomhusbion i Folkets park igår kväll och det slutade inte förrän strax efter 12 så Jens var och hämtade dom och var inte hemma förrän runt halv ett. 
Sovit som en kratta inatt också så det känns en aningen segt i huvudet. Men det börjar bli dags att ta tag i lite saker, mycket som ska försöka hinnas med idag. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0