Första inskolningsveckan

Igår var Leons första inskolgningsdag på förskolan. Det blev lite lek inne och träffa "hans" fröken. Han ägnade sig åt leksakerna och var inte alls intresserad av fröken. Sen är han ju våran lille blyger. Blev en timme ungefär igår och när det var dags att åka hem ville han vara kvar, Elsa var ju ute och lekte så han ville vara kvar med henne. 

Efter att vi väl hade kommit därifrån så åkte vi och stohandlade. Kände sen att det var onödigt att åka hem då det var så kort stund kvar innan Elsa och Love skulle hämtas så vi tog oss en lunch på Oasen. 

Nja, där blir det ingen pizza nån mer gång. Den föll oss inte i smaken alls. Deras kebab är ok likaså deras pastarätter, men deras pizza var ingen höjdare. 
Åkte sen och hämtade de små och sen uträttade vi några ärenden innan det var dags att hämta Liam på skolan innan vi styrde hemåt. 
 
 
Idag var det dags för Leons andra dag. Han var jätteglad över att få åka med i bilen samtidigt som Elsa och Love på morgonen. Idag blev det lite lek, samling och fruktstund för honom, blygare idag dock då han inte ville släppa Jens på ett bra tag. Att sitta och sjunga var inte heller så intressant. 
 
Pyret och jag höll oss hemma idag så jag kunde vila benet, eftersom det inte vill bli bättre. 
Så vi har hängt i soffan med benet i högläge. 
 
Leon blev glad idag då han fick gå ut med alla barnen och leka. Elsa tog hand om honom direkt, knallade runt med honom och visade saker och så cyklade de lite. 
 
 
 
 
Love som hade sett fram emot att Leon skulle vara ute och leka med dom idag missade honom då de hade gått iväg till skogen idag. Så han får ta igen det imorgon istället. 
 
Var en trött liten kille när de kom hem. Blev att äta lite med pappa och morfar och så satte vi oss i soffan en stund innan han stoppades i säng. Kan säga att han somnade snabbt 😊
 
Imorron ska han lämnas en stund själv, ska bli intressant att se hur det kommer att gå. Eller ja, så länge han leker går det nog bra, behöver han tröstas eller så blir det nog lite värre. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0