Tandläkare och röntgen

Började morgonen med att åka och hämta Liam på skolan igen vid 9 då han fick en tid till vc för koll av sina fingrar som han gjorde illa i fredags. De har ju inte blivit mycket bättre. 
Och läkaren skickade iväg oss på röntgen... 

Men först blev det att hämta hans grejer i skolan och så äta lite frukost. Sen fick vi ta Elsas tandläkarbesök innan då hon väntar på det ett tag. 

Hon var superduperduktig! Hon skulle fixa till två tänder längre bak, missfärgningar i groparna som de tror beror på hennes mediciner. Blir att det lägger sig i de där förbenade groparna. 

Vi fick vänta en liten stund och hon pratade glatt med sköterskan Ann och sen fick vi komma in på rummet. Hon hoppade glatt upp i stolen, babblade för fullt och fick åka upp och ner i stolen, fylla upp vattenglaset osv i väntan på tandläkaren. Jag trodde ju att hon skulle reagera nåt när Susanne slipade lite på tänderna men inte nåt. Hon låg och gjorde tummen upp, vinkade till mig och var hur glad som helst. Gapade stort och när de gjorde nåt annat så var hon genast på alerten och kikade. Frågade vad de gjorde osv. 
Hon fick så mycket beröm av både tandläkaren och tandhygienisten.. De var förvånade att hon bara var 4 för de brukar inte vara så samarbetsvillig.  De var tvungna att extrakolla i datorn flera ggr över hennes ålder 😁 

Elsa hoppade sen glatt ner, fick välja två saker och sa sen hej då till alla hon såg och så gick vi till bilen. 

Sjukhuset nästa för röntgen av Liams hand. Tänkte att vi skulle få sitta i evigheter men han kom in rätt snabbt och dröjde inte så länge innan vi fick svaret heller. Var där i en timme ungefär så gick väldigt snabbt för att vara på akutröntgen. Elsa och Love pratade för fullt med dom som var där i väntrummet och de som sprang förbi. Sen dök det ju upp ambulanspersonal som vi kände igen, en som Jens känt hur länge som helst. Elsa bubblade för fullt och Patrik avslutade som vanligt med sin hälsning ✌ så nu går Elsa och gör den titt som tätt. 😊 
Röntgen var bra skönt nog så vi behövde inte sätta oss på akuten utan kunde åka hem. 

Var otroligt skönt att komma hem, lite svalare inne och såå skönt att ta av sig skorna! Värmen gör ju att fötterna svullnar en hel del. Haft bubbaklubbsfötter nu ikväll och det har inte lagt sig ännu. 
Blivit lite mycket för kroppen idag så det känns nu. Bara hoppas att det känns ok imorron. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0