Rymmarkanin och stadstripp..

Efter vanliga morronbestyr skulle vi packa in oss i bilen, blev en pratstund med pappa och så upptäckten att ena kaninen var borta ur buren innan vi skulle iväg.
Nätet var helt överallt och det gick inte att se var hon skulle ha tagit sig ut.
Vi letade men hon gick inte att uppleta.

Vi begav oss iväg då vi skulle lämna en av syskonvagnarna som vi sålt. Står bara och tar plats och har inte varit nån favorit här. Så nu har den fått flytta och lite pengar kom in på sparkontot.

En sväng till stan för att hämta lite grejer och så var jag inne en snabbis på Lager 157 för att kolla deras rea. Lyckades hitta en del till Liam som är i mest behov av en ny garderob. Behöver verkligen fyllas på där.

Liam ringde och hade fått ett migränanfall och vill hämtas. Vi hade ju fullt i bilen med barnen och det skulle ju ta ett tag för oss att ta oss till skolan. Så han ringde morfar som höll till hemma hos oss och han kunde hämta honom, supertack!
Så han kom hem och kunde vila, han hade fått gå till skolsköterskan på högstadiet för att få medicin. Den som ska vara på mellanstadiet är ju aldrig där.

När vi kom hem så kikade jag efter Polly och då kom hon fram från under lekstugan. Så skönt nog hade inget djur tagit henne och hon hade inte dragit iväg.
Tänkte att nu får vi väl jaga henne i evigheter när hon varit ute så länge, hon är den som är mest försiktig av sig och nu hade hon ju ätit sig mätt på allt grönt utanför buren så det gick ju inte att locka med mat.
Men hon satt stilla medans jag pratade med henne och vi kunde fånga henne med en håv.
Gissa om Pii blev glad när Polly kom tillbaka in i buren.


Var hon har kommit ut vette sjutton, enda alternativet är att hon tryckt sig ut genom dörren till deras hus. Och då menar jag verkligen trycka sig ut för hon är ju rätt stor och springan är liten.
Men nu har det blivit en åtgärd där iallafall så hon absolut inte ska kunna ta sig ut där.

Lucas hade också väldigt ont i huvudet när vi kom hem, han lyckades peta i sig lite mat men sen ville han ha huvudvärkstablett och vila. Han hade så ont i huvudet att han tjöt.
Börjar tro att han har migrän också. Yttrar sig lite så.
Han hade haft ont i huvudet i skolan också men han ber ju aldrig om nån tablett så han kan bromsa det innan det blir så här mycket. Och han hade inte tagit nån när han kom hem heller.
Ska ju ta upp Liams migrän så han kan få andra mediciner, får nog göra en koll av Lucas också.
Kan inte komma på nån alternativ medicin mot migrän men det finns säkert, så får kolla upp det också.
Lider dock med dom, vet ju själv hur det är.

Imorron måste jag iväg och handla lite mat, börjar eka i skåpena. Och så har det ju lovats bra väder så jag hoppas på att hinna med en del ute också. Så ropade tvättkorgen på mig om att den behövde tömmas lite för den svämmade över.
Har ju kommit efter igen nu när jag har varit sjuk, igår och i förrgår var det ju värst. Men nu verkar det ha vänt så jag hoppas på att vara av med det helt snart. 
Får hoppas att det vänder fort på Leon också. Lite förkyld men hostar en hel del på nätterna, inget på dagarna dock. Väntar bara på att nån av de andra ska åka på det, Lucas har börjat nysa massor idag så risken finns väl att det är hans tur snart.
Men vi håller tummarna! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0