Kosläpp

Bilen höll denna gång 😉

Vi kom dit strax efter 10 och ingen kö, mycket bilar men inget stopp. Hann gå och kolla runt lite och Elsa fick göra sin ponny ridning som hon tjatade om sen hon fick reda på att det fanns. 
Lycklig tjej med andra ord. Och hon lyckades få just den hästen som hon stod och tjatade om att få rida när vi stod i kön. 

Intog bulle och mjölk och gick sen och satte oss för att ha bra platser tills det var dags. Satte oss strax efter 11 och kosläppet skulle vara 11.30. Men i vanlig ordning så sköt de på det för att det var så många bilar i kö fortfarande. 
Likadant varenda år! 
Barnen som varit nöjda och glada hann bli trötta, väldigt varma och ledsna. Att sitta i en timme i gassande sol för att folk inte kan ta sig dit i tid! Många som tröttnade och gick därifrån, flera barn som inte orkade sitta i solen längre. Så alla vi som kommit i tid för kosläppet vid 11.30 fick lida för de som inte gjorde det. Och många barn som sett fram emot att se det och väntat på det, slutade med att de var ledsna och ville åka hem. Våra små ville inte längre sitta kvar på filten på gräset utan var varma och ledsna pga värmen så de förflyttade sig till vagnen istället och fick fylla på med dricka. 
Tillslut kom de ut iaf, Leon var överlycklig när de äntligen kom utspringandes. 

En snabbrunda till när det var avklarat och sen styrde vi mot stan, trötta och väldigt varma! 
Svängde förbi ÖoB för att inköpa en ny grill och sen ville barnen äta på McDonalds, kön till grillen i Öjeby var vääldigt lång så ingen av oss orkade stå och vänta där i solen. 
Hämtade ut medicin och så inköp av lördagsgodis innan vi styrde hemåt. 

Barnen försvann till studsmattan lika fort som vi kom, eller ja Leon drog till sitt favoritställe bredvid lekstugan. Så vi har bara tagit det lugnt sen vi kom hem, slängde ihop några tortillamackor till de som ville ha innan det var dags för lördagsmys och sen ner i sängen. 

Ska göra detsamma nu, försökte se på film men jag somnar bara hela tiden så det är meningslöst. 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0