Tandläkare...

Ytterligare en dag till ända.

Efter att Jens hade pratat med förskolan imorse bestämde vi att Elsa och Love fick gå på sommarlov. De är ju inne på sin tredje lediga vecka och det här var ju deras sista vecka innan deras sommarlov skulle börja. Vi har dom ju alltid hemma när de stora är lediga. 
Gick fortfarande magsjuka på förskolan, de skickade hem ett barn senast igår och personal hade blivit sjuka under helgen. 

Elsa och Love har ju längtat till förskolan så det blir lång väntan nu till slutet av augusti. De börjar veckan efter att grabbarna börjat skolan eftersom höstterminen börjar på en torsdag. 
Så vi får väl se vad vi kan underhålla dom med. 

Fick en tid till tandläkaren iallafall idag så kl 13 var jag på plats i Rimforsa. Och det tog ingen tid att fixa. Skönt nog gick det på garantin också så det kostade inte en krona. 

Blev lite handling på väg hem, behövde fyllas på lite. Sen har jag mest tagit det lugnt, mått konstigt idag så det behövdes. 
Lucas klippte gräsmattan med nya klipparen, gissa om han var nöjd. 

Doris ville ha lite kvällsmys. 

Katten som är hopplös att ha hos sig. Hon kan ligga stilla i några minuter och sen måste hon igång och stånga och klättra ett tag innan hon kan lägga sig ner några minuter igen och så börjar det om. Se på tv med henne i knäet innebär att man halva tiden har en svans eller hela Doris i ansiktet och inte ser tvn. 

     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0