Soool

Inatt fick jag sömn! Tror jag slocknade innan huvudet ens hade landat på kudden :D 
Bara de nattliga toabesöken som stört men annars har jag sovit gott och det var så välbehövligt. 

Härligt väder att vakna till också, härligt med sol och lite värme. 

Idag har det sista röjts ur i pannrummet, barnen hjälpte glatt till. Var ju hur mycket bark osv som helst under pallarna som veden ligger på. 
Så nu är det tankarna som ska ut men vi kan inte tömma systemet och ta ut tankarna innan de kommer för då har vi inget varmvatten alls och det vill jag väldigt gärna ha. 


Så vi får väl se vad vi ska hitta på. 
Men de andra tankarna behöver komma på plats så att vi kan börja få in ved i pannrummet också. 
Så får se när de lägger in det i planeringen. 

Blir mer och mer irriterad på det här med hur skolan lägger saker och ting, att allt bara ska passa de som bor inne i samhället. 
Mån, tors och fre slutar Liam så han får vänta i över en timme på att bussen ska gå hemåt och deras hus låser strax efter att de har slutat så han har ingenstans att vänta direkt. Är bara han och så några från Grebo och Björs som åker buss i hans klass och de har tydligen bättre tider med bussen. 
Tisdagar och onsdagar har han idrott som sista lektion och han hinner inte upp till bussen såvida han inte ska strunta i att duscha. 
Tisdagar slutar han 14.15 och bussen går 14.27 och då är de nere vid Edberga nu när de är utomhus. Så att hinna byta, duscha och sen gå till busshållplatsen hinns inte. 
Idag så slutade han 14.10 och han hann inte idag heller. Så det blir att kolla upp, gympaläraren får släppa iväg honom tidigare helt enkelt. Han får ju sitta och vänta i över 2 timmar annars på nästa buss om vi inte hämtar honom. 

Lucas har varit och lekt med Nellie idag, han hade väldigt bråttom iväg när han kom hem eftersom de hade bestämt när de lekte igår att de skulle leka idag. 

Nä, nu ska det sovas iallafall och samla lite krafter förhoppningsvis. Bm-besök väntar imorron. 


Kommentarer
Postat av: Elin

Skönt med sömn!
Helt sjukt att dem fortfarande inte har löst schemat bättre för bussåkare. Hade det precis likadant som Liam när jag gick på högstadiet. Ibland fick vi gå tidigare från gympan för att hinna med bussen. Finns ju inte ett skit att göra i Åtvid i två timmar annars! Dem kan ju tänka på att det ska kännas lite motiverande att åka till skolan, om man sen behöver vänta så länge på bussen så många gånger så tröttnar man till slut. Dåligt!!!!

2016-08-25 @ 09:59:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0