Skolans tider - bara för att passa dom i samhället..

Som jag skrev häromdagen så krånglar det ju bara med Liams skoltider.

Idag ringde vi rektorn och tog upp det. Och nja det var väl inte bara gjort för de som bodde i samhället tyckte hon. Hur kommer det sig då att tiderna inte går ihop sig med bussturerna?

Hon skulle iallafall kolla om Liam kunde gå ifrån tidigare de dagarna som idrotten är så han hinner med bussen.
Annars så fick de låsa upp åt honom så han kunde sitta inne i huset och vänta på bussen som går 2! timmar senare.

Så hon menar alltså att han på mån, tors och fre ska sitta och vänta 1 timme på att få åka hem och på tisdag och ons vänta 2 timmar för att åka hem?!

Han var skoltrött i både höstas och våras och nu fungerar det hittills helt galant. Han ser själv till att han är uppe i god tid och han engagerar sig ordentligt. Visst, vi är bara i starten än men det märks på honom att det är annorlunda nu. Plus att jag tippar på att det är roligare nu när de fått egna datorer.

Och jag vet att han kommer att tröttna på att behöva sitta och vänta på att få åka hem. Och det är ju inte lätt att åka och hämta honom varje dag heller.
Och vad finns det att göra i Åtvidaberg i 1-2 timmar för att fördriva tiden?!
Ingenting!

Hon hade även sett att vi bråkade med kommun ang taxi så hon skulle ringa och prata med Kristina också. Så det blir bsra fler och fler inblandade. Har ju en vän på Corren också och hon vill skriva en artikel om det blir så att vi får avslag igen.

Jaja, vi får.väl se var vi hamnar nånstans. Taxi vill ju väldigt gärna ta med honom men de får ju inte utan att det blir problem för dom med tanke på försäkringar osv.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0