Lugnt

Har det lite lugnt just nu. Elsa och Love följde med pappa och morfar för att hämta lite grejer. Så har bara lilleman hemma. Han protesterade lite när de andra åkte eftersom han gärna ville följa med också men de sitter bara och bråkar i bilen ändå när de sitter så tätt i volvon.
Vi har släppt ut Polly och han har klappat på henne. Och sen gick vi in och parkerade oss i soffan, har typ noll ork just nu. Han har hunnit mumsa på ett päron och i nuläget sitter han och leker på golvet med en massa bilar.
Bra med storasyskon som har hur mycket bilar som helst. Han leker visserligen med det mesta, han har en docka med sig och när han leker med bilarna.

Ska väl ta tag i lite sen i eftermiddag. Hann ju inte riktigt med det vi skulle igår eftersom vi fick besök. :)
Så det får vi väl försöka hinna med. Ska väl sätta mig och kika efter lite fler julklappar också.

Tackade för övrigt ja till Leons placering på förskolan. Så det får bli att lämna på tre avdelningar tills vidare, kanske kan vara bra för honom också att komma in i det själv även om storasyskonen är en trygghet. Han är ju våran lille blyger.
Pratade ju med den nya på kommunen som har hand om placeringarna och hon pratade med förskolechefen. Är ju fullt på Loves avdelning nu, är egentligen flera som ska flytta över till Elsas avdelning men hennes avdelning är full också så det står liksom still. Men så fort det blir en plats ledig på Loves avd så ska Leon få komma dit.
Sen om de håller vad de säger är ju en annan sak, men hon svarade ju via mail istället för att ringa upp igen så vi har ju skriftligt på det.

Och ang Liams skolskjuts så håller vi fortfarande på och bråkar. Dock så har vi tagit en annan väg tills vidare.
Papprena är ju hos rätten men efter att ha pratat med taxi osv så har vi nu pratat med den som sitter på Östgötatrafiken och som håller i en del av planeringarna.
Och deras kartor är inte uppdaterade på 13 år, dags med andra ord. Den Jens pratade med där var jättetrevlig och hon skulle kolla upp allting och prata med Kristina. Hon skulle göra vad hon kunde, så nån gång den här veckan får vi svar från dom.
Håll en tumme eller två för att det löser sig.


Vet att bloggen har sett trist ut ett bra tag nu, och för att inte tala om att headern är gammal :D
Blir snart ändring på det, bara lillbus vill kika ut så kommer det hända en del här. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0