Burr

Riktigt ruggigt idag, fryser tom inomhus.
Jens och barnen håller på att röja ur pannrummet då vi ska byta tankar så han eldar för fullt redan så jag kan nog få in lite värme i huset också om en stund. Är så rått inne.

Blivit en massa samtal gjorda idag också. Kollat upp det ang Leons förskoleplats och i nuläget så finns det ju ingen plats på Stjärnan som vi redan visste om. Men så snart det finns en så ska han isf få flytta över dit. Frågan är väl bara då om man ska skola in på Galaxen så länge.

Findus har fått sig ett samtal också, Love fick som en trådbit i sin fiskpinne sist vi käkade det. Ser väldigt konstigt ut. Ska inte kunna komma med nåt sånt enligt de på Findus men vi ska skicka in det så de får kolla på det.

Kristina på kommun ringde tidigare också då hon läst våran överklagan ang skolskjutsen. Så nu ska hon ta ställning till om hon ska ändra sitt beslut eller om hon ska skicka ärendet vidare till rätten. Och rätten har 4 mån handläggningstid så då lär det ta sin tid. Så tills hon bestämt hur hon ska göra så får vi lösa det tillsvidare.

Många fler samtal har blivit gjorda. Se om det blir nån ordning på det.

Om ett tag är det dags att åka till frisören med Liam och Lucas, ska utnyttja vinsten bla. Se om de har hunnit komma på hur de vill klippa sig också.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0