Tisdag

Kom en liten tjej inknallande tidigt imorse, kröp ned under mitt täcke och somnade om i en timme till. Sen vaknade hon och ville ha kramkalas och busa <3 
 
Idag har Elsa varit på förskolan, kom fram till att idag för ett år sen så var det hennes första inskolningsdag. Hänt en del sen dess :) 
Hon älskar att åka dit, för att leka med barnen som hon säger :) Det första hon frågar på morrnarna är om hon ska till dagis och leka med barnen :) 
 
Lucas var hemma från skolan idag så det blev en extra grabb hemma. Han hade ont i magen imorse och ville vara hemma. Ofta så hinner han ändra sig innan taxin går och vill åka till skolan ändå men imorse ändrade han sig inte.
Vi har hunnit med att busa mellan varven, rensat bland grabbarnas kläder. Tycker inte jag gör annat än byter storlek i deras lådor. Finns ju lite att ärva som tur är, förutom till Liam och Elsa då. 
Så fort man lägger ned Leon på golvet så är Love där och ska ligga bredvid och leka eller mysa. Likadant om Elsa är hemma, då kan de bli osams om vem som ska ligga närmast Leon. Men som tur är så är de sams för det mesta ;) 
Elsa är väldigt mån om sina småbröder. Är de ledsna så delar hon med sig av sin napp eller trasa, oavsett om hon själv är ledsen eller inte. Bröderna går före. 
Hon kommer på varför de kan vara ledsna och försöker göra dem glada igen. 
Våran lillmamma <3 

Mysstund med vår lille gladskit framför tvn tidigare <3 
 

Nä nu ska jag ta och packa ned Liams badkläder som nog äntligen har torkat. 
De har haft simträning idag och har även imorron. Sen har de tisdag och onsdag nästa vecka också att träna. 
Tränas inför kraven i 6:an. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0