Logopeden

Idag har Elsa varit hos logopeden. Och det finns en del som hon tycker det behöver tränas på. Så det är vad vi får göra mellan besöken. Hon har ju svårt för en del bokstäver som gör att hon inte använder tungan på rätt sätt. Men det är öva, öva och öva som gäller, dels för att hon inte ska fortsätta att prata med tungan längre bak i munnen enbart. 
Samtidigt som hon pratar huuuur mycket som helst här hemma, på förskolan osv så säger hon inte så mycket när vi är hos logopeden. Får väl se om hon pratar mer med henne i augusti när det är dags för nästa besök. 



Medans vi var hos logopeden så var Jens uppe med Love och Leon på vårdcentralen för att kolla av Leon igen lite snabbt hos en sköterska, eller ja det kom en läkare också innan de fick åka igen. Men det är bara att fortsätta vänta ett tag, är han inte bättre till på måndag skulle vi komma dit igen.. Vad nu det ska göra för skillnad för de kan inte hjälpa honom nåt nu så då kan de ju inte hjälpa honom om det är likdant då heller. 
Elsa och jag började promenera upp till vårdcentralen från bvc, mycket att titta på under tiden :) 
Hann inte ända upp utan blev upplockade. 
Efter att vi hade handlat så tog vi oss varsin glass på stallkiosken, årets första mjukglass. 
Svängde upp till hästarna innan vi åkte hem. 

Kili är ju bara så underbart söt <3 Ska bli kul att följa honom. 
 
Kelade med henne så hon somnade <3 Den berömda hängläppen kom fram ;) 
Bollen <3 
Mille, Bolles bästis. De är som ler och långhalm. 
Älskade underbara gamla Toysan <3 Så otroligt speciell och har en stor plats i hjärtat. 

Passade p åatt fixa lite ute när vi kom hem, mellan regnskurarna... Väldigt växlande väder idag, skulle ju kunna tro att vi var i april och inte slutet av maj... 

Klokloppning på denna fröken och sen passade hon på att ligga och vila bredvid mig på trappan innan hon tog sig en upptäckartur inomhus innan hon fick komma ut i buren igen. 

Hade ju andra planer för den här dagen. Anders och hans familj skulle kommit hit men då Elsa varit/ är lite krasslig så fick vi skjuta på det igen... Men nästa vecka ska vi väl lyckas med det! 

Imorron är det barnloppis och så ska det hämtas en kompis till kaninen. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0