Friday

Körde iväg grabbarna till skolan imorse, Liam ska ju i vanlig ordning ha med sig sin cykel på fredagar. 
Var med in och hämtade lite grejer hos Lucas, passade på att rensa bort lite kläder i hans skåp också. 
Handla lite på vägen hem och sen hem för att möta Jens på gårdsplan som skulle ned till pappa med traktorn och tippvagnen för att köra bort lite grejer. 
Här blev det frukost för de tre småtrollen och mig innan vi satte igång att städa. 
 
Elsa tokmaja vid frukosten

Sen kom vi till det där med bädda rent i sängen när man har två hjälpredor... 
Och sen när man kommer till att få i Jens kedjetäcke på 8 kg i påslakanet samtidigt som man har barn som slänger sig på det så man inte kan röra det alls. Är ett halv företag att få ned det i lakanet ändå. 
 


Leon roade sig med att köra bil under tiden



Elsa var trött idag och tog sig en tupplur samtidigt som Leon och Love, hör inte till vanligheterna. Själv passade jag på att fortsätta att städa, utan hjälp ;) 
När Jens kom hem så blev det att fixa ordning för att åka iväg eftersom han skulle köra tillbaka traktorn. Hämtade upp honom på Erikstad och så blev det en sväng till stan. Nya skor till Love skulle inhandlas bla. 
Gick in med bara Love på Skopunkten och han valde själv skor, han fastnade direkt för dem när han såg dom på hyllan. Så jag är glad att de fanns i hans storlek, annars hade det nog inte blivit lätt :D Killen som är envis som hundra åsnor och har ett humör utan dess like :D 
Han provade, bar dem sen till kassan och la upp dem på disken, bar sen ut dem i påsen till bilen och sen ville han byta direkt när han satt sig i bilen :D 
 
Vilka skor han valde? 
Jo dessa... 
Och han är så nöjd med dem :D 

Blev lite annat inhandlat i andra affärer också innan vi styrde hemåt. Middag och sen var det mest dags att få de små i säng. 
Blev en lugn kväll. De laddar väl batterierna inför morrondagen ;) Kommer bli väldigt intressant att se om Love och Elsa kommer att sitta still under hela cirkusföreställningen. Elsa tycker det ska bli jättespännande att titta på men jag anar att det kommer bli lite myror i byxorna av att sitta still så länge. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0