Fredag men känns som lördag....

Det här med lediga dagar i veckorna gör ju att man blir helt snurrig i bollen! 
På förmiddan var jag med på att det var fredag, bilverkstan var ju öppen och vi kunde hämta hem bussen. 
Inhandlade lördagsgodis när vi handlade och sa till barnen att det var till imorron.. 
 
Lik förbenat så var jag helt inställd på att det var lördag nu ikväll så Elsa och Love fick sitt lördagsgodis! Hur sjutton tänkte jag där! 
Inte förrän de lagt sig kom jag på att det är ju för sjutton bara fredag idag! 
Jaja, de fick sitt lördagsgodis en dag tidigare, de är inte så noga som tur är. Love åt sina tre små chokladbitar och Elsa sin tablettask med söta björnar. 

Men som sagt, bussen är nu hemma igen och den andra drivknuten var inte vacker. Enligt de på verkstan så var det fabrikationsfel med tanke på hur den såg ut men sen är det ju en annan sak vad de som tillverkar den säger. Men den ska iallafall skickas in så får vi se vad de säger. 
Vore ju trevligt om man fick tillbaka de pengarna som vi la på den jädra dyra drivknuten som gick sönder i stort sett på en gång. Men jag tvivlar på att de kommer medge att det är ett fabrikationsfel. 
De extrakollade växellådan också så det inte var nåt knas med den, utan att problemet enbart hade varit pga drivknuten och det var det skönt nog! 

Efter att vi hade varit och handlat så åkte vi upp till hästarna för att verka Bollens hovar. Helt plötsligt tyckte både Bollen, Mille och Toy att det såg jättekul ut när vi kom med väskan med grejerna i och när vi började med Bollen stod de nära och tittade. Mille som annars är en riktig bråkstake vid verkning och skoning ;) 
Toys hovar står på tur nästa gång. 

Jens fick sms av Robin imorse också och nu har fölet kommit! Helt gudomligt söt är han! Föddes igår, inte helt problemfritt, och han var så söt när han testade på att springa när vi var där idag. 
Ska bli intressant att följa honom, de ska behålla honom som hingst då pappan gick bort tidigare. Så tanken är att de ska ha honom som avelshingst. 
Får se om jag kan bjuda på ett foto en annan dag av honom. 

Fick med oss Tindra hem för hon hade såååå tråkigt enligt henne själv ;) 
Så de har varit ute och lekt här, det är väldigt sällan som de är inne och leker. Det är typ vid vätskepåfyllning, mat och toabesök som de är inne, eller för att hämta nåt. 
Så det har varit full rulle. Och vi andra har pysslat med lite i trädgården. 

Love ville ha tofs som Elsa imorse :) 
Lucas och Tindra lekte att de var apor som bodde i ett hägn. Senare kom de på att de kunde lägga en smal stege över diket och sen sysselsatte de sig där ett tag :) Sen helt plöstligt så skulle de släppas fria ;) 
 

Roade oss med tofsar innan läggdags, Love tyckte han var superfin med alla tofsarna :) 

<3 


Elsa klagade på ont i örat innan läggdags så vi får väl se var det bär iväg. Hoppas på att det är bättre imorron. 
Skulle ju dock inte förvåna mig det minsta om Love åker på en öroninflammation igen. Hans öronkoll är ju framskjuten till juli eftersom han hade en enkel öroninflammation för ett tag sen igen. Så den kollen skjuts bara längre fram hela tiden.
Alla barnen är förkylda här nu men jag hoppas att det ger med sig snart. Leons har en tendens till att vara långdragna dock. 

Nu ska här sovas, är helt galet trött! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0