Underbara sol

Vad jag älskar det här vädret som har varit i några dagar nu. Hoppas verkligen att det fortsätter. 
Försöker vara ute så mycket som det bara går för att njua av det. 

Snart kört in och float den stora vedhögen inne i vedbon, så snart kan vi komma igång med att kapa mera. 
Påbörjat städningen av trädgården också, bäst att passa på när det är så härligt väder. 
Många hjälpande händer har vi, Love håller koll så att vi sköter oss ;) 
 
Igår blev det lite mera lek, blåste inte lika mycket då som i förrgår. Och det är ju klart att man måste varva lite mellan nytta och nöje :) 
 
I måndags hade vi även besök av prästen för ett dopsamtal. Leon var glad och charmade prästen. Lär nog inte bli några problem i kyrkan. Bara all annan planering som ska gå ihop, hur allt ska hinnas med före och efter. Lär väl bli en lång kväll om inte annat för min del för att få klart allt i församlingsgården när allt är avklarat. Känner redan nu stressen komma inför dopdagen, men på nåt sätt får det väl gå ihop sig. 

Imorron om vädret håller i sig så ska sista veden in och så ska vedbacken städas av lite. Ska in och hämta Lucas i skolan också när han slutar då han vill åka till Ugglan och kolla vad han kan hitta för sitt presentkort som han fick i present av sin morbror med familj. Så jag ska passa på att handla lite då också. Skulle ha varit barnvakt imorron egentligen till två småttingar men då Elsa varit sjuk under natten så får vi hoppa det, enbart feber och idag har hon varit feberfri. 
Men inatt var hon som en kamin när hon kom vid 1-tiden, det brändes verkligen när hon låg emot mig. Och det ska hon ju självklart göra hela tiden. Så mellan 1-4 låg hon och jag vakna. Efter att hon hade fått alvedon så kom hon lite mer till ro och lyckades somna korta stunder. 
Imorse sen var hon feberfri och den har hållt sig borta. Återstår att se hur det blir inatt. 
Skulle ha åkt till Linköping och tagit kort till tidningen idag, inte lyckats komma iväg på det ännu, men det fick vi ju skjuta på igen. Får väl se om vi kommer iväg nästa vecka istället. 

Är så sugen på att ta hem Elsas lekstuga också, den har ju stått på tippvagnen på Erikstad nu sen i höstas när pappa och Jens var och hämtade den. Men tyvärr behövs en del hjälp med att få den på plats där vi ska ha den så om någon känner sig manad att hjälpa till så är ni välkomna ;) 
Elsa blev ju förtjust i den när vi var och tittade på den så jag gissar att hon skulle bli glad över att få den på plats och kunna leka i den. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0