Himnabadet och lämning

På söndagförmiddan packades det inför grabbarnas resa och så blev det bad hemma i poolen, Love kan konsten att njuta av det han ;)


Fick ett väldigt trevligt samtal också av bror min. Och det blev en tur till Himnabadet med dom. 
Lämnade Elsa och Love hos farmor och faster eftersom jag var själv då Jens var med och hämtade bussen i Jönköping som de skulle ha på resan. 

Grabbarna körde järnet direkt och det var nätt och jämt att vi hann med att ta några kort på dom för stilla ville de inte vara :D 
 
 
 

En supertrevlig em/kväll blev det, barnen hade jättekul och Lucas ville åka dit flera gångern, gärna redan den kommande veckan. Fick påminna honom om att han inte ens var hemma då. 

Tack Bisse, Ulle och Melker för igår! 
 
 
Sen blev det att lämna av Liam och Lucas hos farmor och farfar och hämta de två små. 
En aningen ledsamt att lämna de stora och vet att man inte får se dom på tre veckor! 
Lucas har ju bara varit borta fyra dagar som mest så det blir många dagar för honom. Får hoppas att han inte får allt för stor hemlängtan, det blir svårt att hämta hem honom ;) 


Klockan 22 igår påbörjade de sin resa nedåt i landet, för att hinna fram till båten i Danmark som skulle avgå kl 7 till Rostock. 

Kommentarer
Postat av: Ulle

Tack själv. Somliga körde ju på så hårt i vattnet så armpuffen gick sönder;-)Nya är inköpta så nu kan vi åka dit snart igen. :-) Kram!

Svar: Haha ja han körde järnet :D Härligt! :) Kram!
Maria

2015-07-07 @ 21:12:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0