Ep-utredning, nytt bete...

Igår blev det ju en sväng till veterinären igen, med Bosco denna gång för att ta tag i hans epilepsiutredning. 
Genomgång av vad som hänt, hur anfallen yttrar sig, viktkoll mm. Sen var det ju dags för undersökning och blodprov. 
Eftersom jag inte visste hur han skulle reagera på provtagningen så blev det munkorg på för att vara på den säkra sidan och det var det som var jobbigast tyckte Bosco. Han blev stel som en pinne och det var en aningen kämpigt att hålla honom och benet samtidigt så att Erik kunde ta provet. Gissa om han blev glad när munkorgen kom av! 
Så nu väntar vi på provsvaren om att det verkligen är ep och sen vad han kan tåla för mediciner för med 95% möjlighet så är det ep han har och inget annat som ger honom anfallen. Allt stämmer väldigt bra. 
Hoppas verkligen på att medicin kommer att göra nytta på honom för roligt är det inte, varken för honom eller oss. 
 
 
Medans vi var borta hade Robin flyttat hästarna till nytt bete. Gräset är så högt så Bollen försvinner i gräset :D 
Idag när vi åkte förbi så var det "Jaha, där är Toy, var är den andra odågan nu då? Jaha, där ser jag lite av hans huvud" :D

 

Gamla Toysan, inte mycket till pannlugg att ha som skydd mot flugorna. Men måste gå utan grimma ett tag då hon fått ett sår av den som behöver läka. Och näthuvorna sitter ju på samma ställe. Men några dagar utan ska förhoppningsvis göra susen. 
Numera är hon helblind på vänsterögat, hon har ju haft det i flera år nu med att det har blivit värre men nu är det helblint på det. Grå börjar stumpan att bli också <3 

Idag var pappa här en sväng, det gillade barnen massor! Elsa ville följa med morfar hem. 

Lite städ och fix har hunnits med idag också och så blev det till att hämta ett akvarium. Så det har fixats till också eftersom det medföljde fiskar osv. Får hoppas att de klarar ett vattenbyte eftersom de som vi hämtade det hos bara hade sparat det vattnet som var i påsarna dom fiskarna var i. Men tog en del ur det akvariumet som vi redan har också så att det inte bara blev nytt vatten i. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0