Läkarkontroll

Ja i fredags var det dags för Leons 2-mån läkarkontroll. 
Sköterskan tyckte ju förra gången att han hade växt för lite på längden, nu ni är det inte vikten längre och att vi kanske skulle fortsätta att ha tightare kontroller. Men jag tyckte att läkaren kunde bestämma det. 
Gillar verkligen den läkaren som de har där nu, hoppas verkligen att hon får vara kvar. Förut var det ju en läkare från vc som kom dit men nu kommer hon inne från barn på US så det känns ju bättre. 

Iallafall så gick vi däriåfrn med en stor godkändstämpel i Leons rumpa ;) 
Han charmade henne med sina leenden och sitt bludder. 
Han är ju väldigt med i det man gör och en stark liten kille. 

Vikt: 5100g 
Längd: 58,7 cm
Hattmått: 40 cm

Huvudet hade inte växt något sen den förra kontrollen men hon var inte så bekymrad för det. Huvudsaken är ju att vi fortsätter att hålla koll så det inte stannar upp för länge. 
Nu blir det ingen kontroll förrän om en månad, läkaren tyckte inte att det behövdes tightare kontroller nu. 
Och då blir det även kontroll för Love och så ska Elsa göra sin 2,5 årskontroll. Så fick en tid då Jens kan följa med också eftersom Elsa ska vara själv med en av oss och Veronika medans den andra får gå med de små till Helena. Återstår att se om hon kommer bluddra som hon gör här hemma, hon brukar knappt säga nåt när vi är där annars och hon har ju inte pratat så mycket på förskolan heller mer än när vi lämnar och hämtar. 
Nu kommer det ju nya ord hela tiden och det pratas massor. Visst, hon talar inte rent men man förstår gott och väl vad hon säger, för det mesta iallafall ;) 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0