Renovering påbörjad..

Ja idag satte vi igång med att riva ut i sovrummet. Så numera får vi sova i tv-rummet, iallafall ett litet tag framöver tills det är klart. Elsa och Love tycker det är jättekul att vi har sängen står i tv-rummet nu. 
Kommit en bit på väg idag, alla lister är borttagna, en del av väggarna är nedrivna då de ska bytas ut mot spånskivor istället som håller bättre och Liam och Lucas har rivit ut golvet. De hade jättekul och det gick i en rykande fart! 
Ska bli så skönt när det är klart! Har inte trivts därinne på länge. Ska bli skönt att få det stora fönstret ovanför sängen igensatt på insidan också, inte bara utsidan. Måste komma på nåt att skydda tapeten med också där hundarna ligger, som syns på bilden så blir det ju fett-och smutsfläckar på tapeten där de ligger eller ja, mest efter Ceasar. Vet inte hur många ggr vi har gjort rent. Vi får väl se vad vi kommer på för nåt.

En sak är säker iallafall, det kommer inte upp nån bård denna gång. Den som vi satte upp därinne innan vi flyttade hit har suttit löst sen dess, limmet tog inte alls. Så den har inte varit svår att plocka bort idag. 
Har hittat en tapet jag vill ha men då måste vi som sagt först lösa hur vi gör för att den inte ska bli smutsig, den är vit dessutom vilket inte gör det bättre. 

Så sen kan vi bocka av ett rum som vi vill förändra på listan. Har en lång lista vad som behöver göras i huset, sånt som inte ens blivit klart sen vi flyttade in här och det är ju 10 år sen i november. 
Trivs inte med hur det ser ut just nu så det måste till en förändring. Finns ett rum till vi vill göra om och som är i behov av det men annars är det mest småsaker. 
Men i nuläget får det bli sovrummet först så vi blir klara med det tills vi har tänkt att ha kalas för mig och Lucas. 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0