Hålla i hatten

Ja det har man fått göra idag, om man har haft nån på sig ;) 
Började blåsa tidigt imorse riktigt ordentligt och det är inte mycket som har stått kvar där man ställt det med den blåsten som har hållt i under dagen. 
Nu har det visst lugnat ned sig en aning dock. 

Idag har vi mestadels hållt oss inne, fick med andra ord bli en paus från utefixandet. Istället blev det att ta tag i städning inne och att tvätta. 
Bilarna har fått på sig sina sommardäck så nu är det klart innan onsdag. 

Väntar på att Arne Dal ska börja, sen får det bli sängen. Lovet är ju slut och det är dags för grabbarna att pallra sig till skolan igen. Elsa börjar ju inte förrän på tisdag. 
Imorron är det bvc-besök för Love och Leon, växtkoll och så spruta för båda två. Men är lite tveksam till om Love ska ta imorron med tanke på att han avslutade sin penicillinkur imorse. 
Både han och Elsa har haft öroninflammation men Loves var lite värre och han hade vätska bakom trumhinnan så han fick en penicillinkur. Läkaren trodde att det skulle spricka och rinna ut men än har vi inte sett något, skönt nog. 
Ska bli intressant att se vad som hänt med vikt och längd på båda två. Är ju nästan 2 månader sen vi var med Leon och Love har inte kollats sen i september. 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0