Onsdag

Alldeles strax dags att gå och lägga sig och jag ser fram emot morrondagen massor! 
Äntligen ska vi få se vår lille skrutt igen. 

Idag har det blivit en rätt lugn dag, kroppen är inte riktigt okej sen gårdagen så mycket vila har det blivit för min del. 
Elsa har roat sig på förskolan. Hon har tydligen bestämt sig för att inte sova middag där heller längre, vilket märks på humöret här hemma senare på eftermiddan. 
Igår hade hon sovit 20 min och idag hade hon inte sovit nåt alls. En trött tjej som lägger sig om kvällarna med andra ord. Men hon är ju i samma ålder som grabbarna när de slutade sova middag. 

Lucas lyckades med något mindre bra idag. Vet inte hur många gånger vi sagt att inte kasta bollar inomhus.. Sitter ute i köket och hör ett stort kras! Då har han och Elsa hållt på med bollen ute i stora hallen och träffat plafonden i taket och hela lampan har lossnat! Glassplitter från plafonden och glödlampor på hela golvet och båda står mitt i det. Få bort dem snabbt därifrån och hindra Love från att krypa ut. 
Sen var det ju bara att städa undan allt.. Glassplittret hade lyckats sprida sig i hela stora hallen, ut i lilla hallen och ut i köket. Tog ett tag innan vi blev av med allt. 
Lucas fick ett skärsår ovanpå foten och Elsa fick ett litet skärsår på ena stortån och ett rött märke på armen. 
Så de klarade sig bra mot vad det kunde ha blivit, kunde ju blivit betydligt mycket mer skärsår än så. 
Lucas var helt förstörd såklart eftersom det inte hade varit med mening. Men som vi sa, det går att köpa en ny lampa. Men nu kanske han håller sig borta från att kasta boll inomhus, ett tag iallafall ;) 

Är så trött på bilar just nu också.. Idag när Jens åkte hem efter att ha lämnat Elsa på förskolan så lossnade framdäcket! Som tur var så skedde det på grusvägen och i låg hastighet så det mesta klarade sig. 
Visade sig att verkstan inte dragit åt bultarna ordentligt, de satt även löst bak på samma sida. 
Så han fick krångla lite med det på morronen. 
Börjar undra vad den där verkstan kan göra ordentligt egentligen.... 
Den fungerar ju fortfarande inte ordentligt. Får se om Martin kommer förbi en sväng imorron och kollar på den istället. Nån ordning måste det ju bli på den. 

Gick ju att köra med den sen iallafall. Jens skulle ju till tandläkarn i Rimforsa på eftermiddan, känns ju lite onödigt att ta bussen för en enda person. Tycker det är riktigt bra att de skickar ut kallelsen också, om den nu inte kommit på villovägar. Som tur är får man ju en påminnelse på mobilen dagen innan, annars hade vi inte vetat om tiden alls. Och han måste ju gå för att inte förlora det gröna kortet. Men nu har tandläkarn sparkat ut psykologen ;) Skönt tycker Jens eftersom han inte trivdes med honom, gjorde inte tandläkarn heller ;) Så nu blir det inte riktigt lika hårt längre. Enligt psykologen var det viktigare med tandläkarbesöken än ultraljud, förlossning, man fick inte vara sjuk osv. Utan då skulle han dra in kortet direkt. 

Annars har väl dagen varit som vanligt ;) Lite tvätt har hunnits med iallafall, märks inte så mycket på tvättberget tyvärr. Men det är bara att fortsätta. 

Nu får det bli att krypa ned i sängen så att det blir morron snart :) Blir att stressa på lite imorron. Jens var ju smart och glömde fråga på förskolan om vi kunde lämna lite tidigare imorron men vi får ringa dem imorron bitti och kolla, det brukar inte vara några problem. Sen ska Love lämnas hos farmor innan vi kan styra till US. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0