Helgen...

Helgen sprang iväg i vanlig ordning. Och inte hann man med det som var tänkt heller, eller ja, numera är det ju Jens som får styra med saker och ting och jag får säga vad som behöver göras. 
Känner mig en aningen värdelös som inte klarar av att göra nånting just nu. Hängde upp tvätt och matade maskinen på nytt igår och efter det var jag tvungen att inta soffläge.. Spagettikropp och förvärkarna satte igång direkt. 

Men tiden rullar ju på ändå, tur är väl det kan jag känna just nu. 

Elsa har börjat sova i sitt och Loves rum. Efter att de sov hos mormor och morfar mellan tor-fre så sa vi att vi glömde sängen hos mormor och morfar. Hon var inne och tittade i sovrummet och nej, hon kunde ju inte hitta den där ;) Så hon la sig inne i sin säng och visst tog det lite tid första kvällen att somna men hon låg stilla i sängen iallafall. Men det tar nog ett tag innan hon sover hela nätterna där, men nu har vi ju börjat iallafall. 
Jag som har en liten sängkamrat om nätterna när hon kommer, hon ska ju ligga så nära som möjligt också så det känns i kroppen lite extra på morronen.. Men vill inte ställa in extrasängen igen eftersom det kommer sluta med att hon bara vill sova där. 
 
Love har inte flyttat in i sin säng ännu, sover fortfarande i "bebisens säng". Är ju ingen brådska att göra ordning den riktigt ännu. Kommer bebisen innan den är klar så klarar vi ju oss ändå. 
Tanken var att han skulle börja sova där nu i helgen också men i lördags var han hängig och lite gnällig och efter att han hade sovit en lur på eftermiddan så vaknade han hängigare och ville inte ha nån mat. Tog två tuggor och så var det bra. Och strax efteråt så kräktes han. Kritvit i ansiktet och bara satt och hängde. 
Tog tempen på honom och 39,3 visade den vilket förklarade varför han kräktes, han brukar nämligen göra det när han får feber. Så efter ombyte och avtvättning så intog vi soffan. Somnade till och från i famnen, lille hjärtat. 

Antar att det är hans tänder som spökar för han är inte förkyld eller något annat. Men han har ju tre tänder som spruckit upp samtidigt nu. Han har ju haft ont i munnen och inte velat ha nappen riktigt och krånglat med ersättningen. Men nu hoppas vi att det ger med sig snart så vi får tillbaka vår lilla solstråle igen. 
Febern har ju hållt sig borta iallafall. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0