Sjukstuga

Ja vi har haft lite sjukstuga denna vecka. 
Elsa och Love har blivit förkylda och febern har hoppat lite fram och tillbaka under veckan. Trodde det gav med sig i onsdags men det blev bara en feberfri dag innan den kom tillbaka igen.
Lucas fick vara hemma från förskolan i onsdags så han blev genomförkyld över natten och hostade. Men sen på torsdagen var det mycket bättre redan, skönt när det går över så snabbt. 

Legat sjuk jag också, feber och förkyld och så lite allergi ovanpå det. Tar musten ur en totalt när man får både och, räcker gott och väl med en sak åt gången. 
Men men, nu börjar förkylningen att bli bättre iallafall. 

Liam fick vara hemma från skolan i fredags, dock inte sjuk. Han klarar sig i stort sett alltid från allt, han har byggt upp ett bra immunförsvar. Men han gjorde nog nåt på idrotten i torsdags för han kunde inte röra huvudet alls, yttrade sig precis som nackspärr. Kom när de bytte om i omklädningsrummet. De hade spelat badminton så det kan ju ha varit nån muskel som fick sig nån törn. 
Men han hade så ont att det tårades i ögonen om han försökte röra på huvudet eller råkade göra nån rörelse som egentligen inte gick. Han kom inte ens upp i sin egen säng i torsdags (loftsäng med lågt i tak). Så det fick bli soffan för hans del. 
Igår var det yttepytte bättre, men fortfarande väldigt spänd och kunde inte hålla huvudet rakt men kunde räta upp det lite mera utan att det gjorde väldigt ont. 
Idag är det liite bättre än igår men fortfarande får han gå med huvudet på sned och han är spänd. Får väl se när det ger med sig men på måndag kommer han ju kunna gå till skolan iallafall. 

Nu får vi hoppas att vi håller oss friska den kommande veckan för barnen ser fram emot helgen och det kommande kalaset på Leos lekland för kusinen. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0