Sista förskoledagen

Idag hade Lucas sin allra sista förskoledag. Känns vemodigt för både oss och honom. Nu väntar han på att få börja skolan men först vill han hinna med trippen till Legoland ;)
Men som han sa, jag kommer sakna barnen och fröknarna och det kommer vi med att göra.
Känns konstigt att inte längre ha ett Gläntanbarn, vi har ju varit där ett antal år nu. Liam var ju bland de första barnen som började där och sen har vi ju hängt kvar där. Trivts otroligt bra med personalen och läget.
Hade ju önskat att Elsa hade fått gå där också men nu blev det ju inte så tyvärr. 
 
Innan vi var och hämtade Lucas så var vi på Elsas förskola på drop in-fika. Elsa tyckte det var skoj att vi var där med henne :)

Väl hemma blev det lite småfix innan det var dags att fira Elsa med paket. Ögonen bara lyste på henne när vi kom med paketen :)
Sen var det snabba ryck med att riva upp paketen :) Allt var omtyckt och hon satte igång att leka direkt när hon var klar.
Här får ju den som fyller år välja middag på sin födelsedag. Elsa svarade ju ja på vad man än frågade om vad hon ville ha ;) så det fick bli pannkakor idag och hon åt för fullt.

Liam fick vara hemma från skolan idag, inte kunnat sova inatt och var fortfarande slö och "påverkad" efter migränattacken. Men under dagen har det lättat och nu ikväll mådde han som vanligt igen. Så imorron blir det skola igen. Får hoppas att regnet håller sig borta då de ska vara ute även imorron på skolan. Kläder efter väder är det ju som gäller alternativt en jacka som tål regn eller paraply... Hade ju önskat att han tog regnkläder men si icke!
Det är ju fånigt att ha regnkläder..

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0