Midsommardagen

Idag har vi spenderat en del av dagen hos svärföräldrarna. De hade gäster och vi skulle träffa dem innan de åkte hem tänkte vi :) Bjöds på lunch och efterrätt, gott gott. 
Lite varmare väder idag under dagen iallafall, barnen höll igång ute. 
Lucas var snabb på att fråga farfar om han fick köra gräsklipparn, som han hade fått göra sist, och det fick han. Så först körde han bara omkring men sen ville han "kratta" grusgården. 
Farfar har fått lägga dit en kloss så att Lucas ska nå gaspedalen ;) Men han är så duktig på att köra och han älskar det! Har en känsla av att han kommer att vilja köra varenda gång vi är där ;) 
Love satte vi på grönbete ;) 
Elsa var tvungen att kolla till honom lite då och då.. En gång lyckades hon... 
med att välta omkull honom ;) Hoppsan! 
Självklart var det tvunget att åka omkring på trehjulingen också. Hon når ju inte fram till tramporna så hon springer fram istället med den :) 
 
Framåt kvällen så begav vi oss iväg för att åka på ytterligare ett midsommarfirande, denna gång på Kvarnviks Festplats. Är ju en tradition sen jag var liten så det är ett måste :) 
Grabbarna satte igång med att köpa lotter och det bästa med barnlotteriet är ju att man vinner oavsett om det är vinstlotter eller inte. Nitlotterna förvandlas till godis istället. 
Lite småvinster blev det för både Liam, Lucas och Elsa. 
Idag blev det dock ingen dans kring stången, kyligt och Elsa ville sitta kvar undet filten i vagnen istället tillsammans med Love. Hon ville inte dansa denna gång så då fick det vara. Vi stod och tittade på istället. 
Lucas hade fullt upp med att leka med sin kusin Melker och en kompis till Melker, som Lucas kommer träffa mycket i höst eftersom han ska gå i samma klass som Lucas.
Lite regn hann vi få på oss, men inget värre. 
Efter glassutdelningen så fick det bli varsin varm korv innan vi styrde hemåt. Var så skönt att sätta sig i bilen och dra på värmen! 

Väl hemma fick det bli att sätta igång med lördagsmys och bara ta det lugnt. 

Nu väntar sängen, imorron blir det till att vara hemma och göra lite nytta istället. Vädret skulle väl inte bli så bra om jag minns rätt, så det får väl bli en städ-och tvättardag. Det behövs ju det också. 
Är väl bäst att passa på att göra sånt de dagarna som det är lite sämre väder på, så att man kan ägna sig åt roligare saker när det är fint väder. Barnen vill ha sol och varmt så att vi kan åka till Himna och bada. Får väl hoppas att det vädret kommer också. 

Sömn var det ja, god natt på er! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0