Bvc-besök

I onsdags var vi iväg till bvc för koll av Love och så en extra viktkoll av Elsa. 
Fick två sköterskor denna gång då våran gamla var där också, kul att se henne där. 

Love var sitt vanliga glada jag och charmade dem som vanligt. En månad sen vi var där nu ungefär och lite har ju hänt :) 

Vikt: 7930g
Längd: 71 cm
Hattmått: 46 cm
 
Han växer så det knakar och det märks ju på kläderna om inte annat. Snart dags att börja leta reda på kartongerna med storlek 74 i. 
Till skillnad från andra i vår närhet så klagade de inte på att han inte äter en massa vanlig mat och gröt. 
Gröt är han inte alls förtjust i, barnmatsburkar går inte alls. Vissa dagar funkar det med hemlagad mat, vissa dagar ratar han allt. Men som de sa, huvudsaken är att vi erbjuder det. 
Han är ju lite senare än de andra barnen med att röra sig, sitter själv gör han ju, så länge som han sitter still iallafall ;) Han vill ju gärna hoppa och då tappar han ju balansen. 
Han gillar ju inte alls att ligga på golvet så det där med att krypa känns som att det kommer dröja ett tag. Så han lär nog inte kunna gå innan han blir storebror. Såvida han inte lägger på ett kol ;) 

Elsa blev underhållen av K under tiden och hon hämtade både det ena och det andra. Hon fick visa lite vad hon kunde osv, lite sånt som kommer på 2½ årskontrollen. 

Vikt: 10800g
Längd: 82 cm

Så det hade ju hänt lite där med. Fast jag tror inte att hon vägde exakt så mycket. Förra gången när vi vägde var hon ju naken och denna gång hade hon både kläder och blöja på sig. Så lite får man nog räkna bort eftersom de inte räknade bort nånting. Men huvudsaken är att det går åt rätt håll. Och nu har hon lagt på sig efter att hon var dålig så nu syns ju inte revbenen längre. Tänk vad fort det går när de börjar tappa i vikt. 

Ny kontroll av Love om en månad ungefär. Elsa har ju sin nästa kontroll vid 2½ år men vi får väl se om det blir nån extrakontroll innan dess. Beror ju på hur det går med hennes ätande osv. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0