Slut

Så var julen slut och vi har haft det jättebra. Kommer lite egna inlägg senare ang julen då alla bilderna ligger på den andra datorn. 

Annandagen var jag nere hos mamma och pappa en sväng med lilleman då Anna, Jampa och barnen var på besök och de ville ju gärna träffa honom såklart :) Har ju inte blivit av tidigare. 

Igår var vi inne på mellandagsrean, fanns inte så mycket att ha i klädesväg men några fynd hittade vi. Och så kängor till Lucas som vi var på jakt efter, till Liam var det sämre med det. Så vi får leta vidare till honom. 
Inte ofta man får med sig Liam till stan men nu hade han stannat kvar på Erikstad sen juldagen så då funkade det tyckte han ;) 
Höll bara på att få spader ett antal ggr på alla människor, eller ja allra mest bilar.. Folk kör som idioter, de springer ut mitt framför bilarna när det är halt osv. De är inte speciellt rädda om sig inte. 

Idag har det pysslats här hemma. Jens har varit iväg och fixat lite. Funderade ärligt på om man kunde sätta skurtrasor eller något på knä/fötter/tassar på fyra av barnen och de tre hundarna så man hade fått lite nytta av att de gick här fram och tillbaka ;) 

Och har man inte att göra så ser Elsa till att man får det. Strax innan det var läggdags för henne och Love så hade hon fått tag i en flaska med babyolja och hällt över Love och på golvet. Ni kan ju gissa hur tjusig Love var med olja i hela håret, ansiktet och på kläderna... 
Var bara att slänga honom i badet och försöka torka upp på golvet, lättare sagt än gjort... 
Love fick tvätta håret tre ggr och det var knappt att vi hade fått ur allt under de gångerna men han var lite mindre glad över allt tvättande då. Men när han gick och la sig luktade han yes och babyolja. 
Återstår att se om vi har fått bort det mesta från golvet eller om det är nån som kör på näsan där. 


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0