Stan och lekparkshäng

Idag blev det att ha lite mera fart på morronen :) Och konstigt nog, bara för att vi skulle iväg, så sov både Elsa och Love hårt. Elsa som annars vaknar när det är dags för Liam att gå upp. 
Love sov hela natten inatt, han har mera ro i kroppen nu. Börjar mer bli sig själv igen och det är riktigt skönt. 
Lite rosslig på andningen fortfarande men medicinen gör nytta. Men har det inte blivit ännu bättre tills på fredag så får de lyssna på honom igen och sen får vi utgår utifrån det. 

Efter att Jens hade kört Liam till skolan, lektion på den andra skolan idag, så var det dags att fixa iordning resten av barnen för att sen köra Lucas till förskolan. Vi andra fortsatte sen till stan. Först fick det bli frukost på Ikea, Elsa högg in på pannkakor och yoghurt. När hon ville ha mer pannkakor så var de såklart slut framme på frukostbordet. 
Blev en liten upprörd Elsa just då. Men hon kom på andra tankar när hon fick gå och leka i lekhörnan. 

När vi var klara där så var det dags att ge sig ut på presentjakt :) Lyckades klara av det rätt snabbt så vi blev klara väldigt fort inne i stan. 

Så när vi kom tillbaka till Åtvid så tog vi oss en sväng till Folkets Park så Elsa fick leka lite innan det var dags att hämta Lucas. 
Elsa hade jättekul och Love gungade för första gången, det gillade han skarpt! 
Lite bilder blev det men får be om ursäkt att de blev lite ljusa, inte för att man ska klaga på solen men den kanske inte hade behövt vara just bakom ;) 


Var en aningen motvilligt som hon följde med till bilen sen när det var dags att hämta Lucas. 
Men hämta honom och sen vända hemåt. Lucas tyckte vi kunde ha hämtat honom tidigare istället för att vänta med att hämta honom så han hade fått följa med till lekparken han också. 

Efter att vi hade varit hemma ett tag så tyckte Lucas att han och Elsa behövde lite frisk luft. Så han tog på sig själv och Elsa ytterkläderna och gick ut. De styrde både med det ena och det andra. 

Nu ska här kollas klart på Scandal innan sängen väntar. 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0