Förkylda

Lucas klagade på halsont igen i onsdags och för att ta det säkra före det osäkra fick han vara hemma från dagis. 
Dock så slutade det halsonda bara han fick dricka lite. 
Men han blev sämre på eftermiddan och han fick feber och blev snorig. Och senare på kvällen var han riktigt ordentligt förkyld och den obligatoriska hostan kommer som ett brev på posten. Går undan när skiten kommer.
Hängig under torsdagen också men sen har det vänt till det bättre. 

Men sen var det ju näste "man" på tur såklart... Elsa var lite känslig som grabbarna brukar kalla det i fredags och nog började näsan att rinna på henne också i fredags eftermiddag. Och det blev en orolig natt eftersom även där kommer hostan som ett brev på posten. 

Har gått och blivit lite förkyld jag också, så nu kan jag nog räkna med att få ha den tills bebisen är ute för det brukar inte ge med sig innan dess om jag blir förkyld under graviditeten och framför allt inte emot slutet. 

Återstår att se om Jens och Liam klarar sig, Jens har känt av lite men Liam verkar det lugnt med och han brukar vara den som klarar sig. Fast han kan ju inte låta bli Elsa utan bär omkring, kramar och pussar på henne så vi får väl se :) 

Men det får gärna gå över fort på dem så de får vara friska. Antar dock att Lucas hinner dra hem mera elände innan bebisen har kommit. Fasar för när det kommer att stå magsjuka på tavlan på dagis men det får nog bli samma sak i år, de får ringa hit och meddela så fort de får ett fall av magsjuka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0