Tungt

Ja idag känns det som att magen har blivit flera kg tyngre sen igår! 
Växer nog ganska bra just nu också för det spänner och drar som sjutton i magen. Bebis far omkring för fullt därinne så magen hoppar åt alla håll och kanter. 
Kan bli intressant att ge sig ut på shoppingrunda om ett tag. 

Jens ska tillbaka med traktorn och sen till sjukgymnasten så då tänkte jag passa på att kolla in klädrean, om det nu finns nåt kvar vill säga. Behöver ha lite annat också, måste leta reda på en present också då Lucas ska på kalas på söndag. Tycker alltid det är så svårt att köpa presenter till deras kompisar.
Förhoppningsvis är det inte fullt med folk i de affärerna som jag ska till, de är förhoppningsvis och handlar mat ;) 
Jens skulle till systemet också och där lär det väl ta sin tid skulle jag tro. Han vill hinna få sig lite öl innan operationen ;) 

Snart dags att göra oss iordning. Elsa kryper fortfarande omkring i sitt nattlinne och Lucas sitter i enbart shorts så nån ordning får det väl bli :) 
Ser inte fram emot att sätta mig i den varma bilen direkt, ac:n har lagt av nämligen.. Varit och provtryckt och den funkar så långt men sen verkar det som att det är nåt glappt eller så.. Jens fick den att funka en liten stund efter att han hållt på med den men sen var den likadan igen. Alltid är det något som går sönder! 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag ska kolla på aset igen :D

2013-06-22 @ 23:18:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0