Bad

Liam blev ju kvar hos farmor och farfar sen i torsdags tills igår. Och de hade varit på Tinnis i  fredags och Lucas blev sugen på att bada igår också och de skulle till Tinnis även igår så vi hakade på. 
Liam hade bränt sig ganska bra på axlarna så han är knallröd där nu, blev bara smord med solskydd igår men det gjorde väl förhoppningsvis lite nytta så han inte blev mer bränd. Men ont har han nu, går knappt att ta i honom. 

Lite suddiga bilder dock så de är lite inzoomade via instagram.




Lite svårt att få med dem på bild då de höll sig så långt ut :) 
Ca 27-28 grader i vattnet, så inte så kallt i vattnet. 

De andra åkte hem till sig och vi började packa ihop oss också. Barnen var hungriga så det blev ett stopp på McDonalds på vägen hem. Gjorde ont i mammahjärtat när vi satt och åt där, för bakom oss satt två mammor med sina barn och den ena satt och skrek på sin dotter för både det ena och det andra så det mest ekade inne på hela McDonalds. Hon råkade tappa lite pommes på golvet och fick massor av skäll, fick skäll för att hon hade fått en fläck på sin kjol osv. Ja inte var det kul att sitta bakom dem inte.. 
 
Blev en snabbsväng in på Ikano för att köpa godis också, då grabbarna ville ha sitt lördagsgodis därifrån. 
Sen var det bara att styra hemåt, Jens hann med att fixa lite med poolplattan innan vi intog lördagsmys. 
Liam ville se Transformers 3 men lyckades somna efter halva ungefär. Tur man kan spela in så han slapp att missa resten :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0