Måndag

En bättre dag idag, eller ialla fall på den fronten. Idag har fogarna bråkat istället. 
Men har hellre det än det andra kan jag säga. 

Rätt lugn morron och sen iväg till distriktssköterskan som ringde imorse om en tid till Jens, samma dag, för att lägga om såren på nytt. Hade nog inte behövts egentligen men eftersom det ena har vätskat lite så tyckte både hon och vi att det kunde vara bra att ta bort och se hur det såg ut. 
Är en liten glipa på det såret till höger, det som vätskat, men vi fick se hur det såg ut på måndag nästa vecka när han ska tillbaka för att ta bort agrafferna. Inte för jag vet hur de tänkt att göra nåt åt det då om det fortfarande glipar lite. 
 
Blir väl ett samtal till Motala imorron med för att kolla ett par saker. 

Efter att vi var klara där så blev det lite småhandling och sen tog vi oss en fika med mackor och glass på Stallkiosken. 
 
Var skönt att komma hem men när vi packade upp matvarorna så upptäckte vi att färspaketen inte var förpackad ordentligt, plasten hade inte tagit fast så den var öppen. Synd att vi inte upptäckte det redan i affären för då hade vi sluppit åka tillbaka till affären för att byta den. 

Städat av lite i sakta takt, får ta lite i taget.. Tvättmaskinen har fått jobba också men jag har ett gäng maskiner kvar innan det är klart.
Saknar en katt också här hemma, "Bebis" som barnen kallar henne har rymt ut.. Hur sjutton hon har kommit ut vette sjutton men när vi kom hem från affären så var hon utanför dörren men försvann som ett skott. 
Ganska uppskrämd över att ha kommit ut, hon är ju innekatt egentligen. 
Jag hoppas att hon håller sig här hemma och att hon bara ligger och trycker nånstans här i närheten. Hon har ju de andra katterna som "stöd" ute förhoppningsvis. 
Ska ut och leta efter henne igen alldeles strax innan det är dags att ta natt. 

En annan katt däremot, Iris, är väldigt billig idag! Hon hade fångat en av skatungarna när vi kom hem, gissa om jag var mindre glad på henne. Naturligt för henne men jag gillar det inte ialla fall!

Nähä om man skulle göra ett nytt försök att få Elsa i säng.. Hon vaknade hysterisk igår och står och pekar och tjuter i sängen och det tog ett bra tag att få henne att somna om igår. 
Idag började det redan vid läggningen. Blev helt hysterisk, tjöt så hon kräktes och det tog ett bra tag att få henne att lugna ned sig. Får väl se om det går bättre nu.... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0