Söndag

Dagarna rullar på här. Har väl inte hänt så mycket. 
Har haft två bra dagar vilket gjort att jag har fått lite gjort här hemma.
 
I fredags var vi och lämnade Lucas vid tåget då dagiset skulle åka ned till Falerum för att kolla på teater och även de barn som var lediga fick följa med om de ville. Och det var ju klart att han ville, fast jag tror att själva tågåkandet var mest lockande ;) 
Medans han var där så hämtade vi den andra stolen till bebisarna, så ännu en sak vi kan bocka av på listan, och sen var vi upp med Liam hos tandläkaren då vi fick ringa på morronen då han tappade en lagning i torsdags kväll och det blev vasst. 
Först skulle de bara slipa till det då de hade ont om tid, men det satt så dumt så hon var tvungen att göra en tillfällig lagning ändå. Så nu ska han tillbaka om 1½ vecka för att fixa det ordentligt. 
Fick inte den tandläkaren vi brukar ha och denna var helt ny, hennes första dag på jobbet. Hon hade slutat skolan i måndags... Hon var bra sa Liam men vi får inte ihop det riktigt med vad hon sa om hans tänder.. 
För lagningen sitter på en mjölktand, men hon hävdar bestämt att den sitter på en permanent tand.. Vore ju bra om han hade tappat tänderna längst bak en gång först.. Han håller ju på att tappa dem nu. 

Efter att han var klar och tillbakaskjutsad till skolan så satte vi igång med att storhandla och hann klart lagom tills det var dags att hämta Lucas vid tåget igen. 
En nöjd kille som hade fått åka tåg och teatern hade varit bra. Och så hade han träffat kusinerna :) 

Uträttade några fler ärenden och sprang på både mormor och morfar :) 
Köpte sen med oss lunch hem från Sandelius, vi behövde lite tankning alla tre. 

Helgen har gått till att fixa här hemma i den takt jag kunnat, fått hjälp av Jens också såklart när han inte varit iväg och kört ris. 
Lucas blev sugen på smörgåstårta i fredags när vi var inne på Sandelius så jag lovade honom att vi skulle äta det i helgen så igår fick jag slänga ihop en som fick stå och gotta sig i kylen tills idag. 
Ett måste på smörgåstårtan var såklart räkor, han hade nog plockat av alla räkorna från tårtan om han hade fått ;) Till slut fick vi hämta burken som det låg kvar ett gäng i så han fick extra på sina bitar istället :) 

Elsa fick äta smörgåstårta också och jisses vad hon gillade det :) Hon hade nog kunnat äta hur mycket som helst :) 
Lucas tog sin tredje bit smörgåstårta efter att han hade tagit sitt kvällsbad :) 

Idag har vi tagit bort Jacks stygn också och det har läkt ihop superfint. Se om han kan låta det vara hyfsat eller om det får bli att sätta på tröjan ett tag till. 

Nu börjar det bli dags att göra klart det sista inför imorron och sen krypa ned i sängen och hoppas på lite sömn. 

Kommentarer
Postat av: Elin

Värsta släktkalaset :) Enya tyckte att det var lite konstigt ;) Lämnade ju flickorna precis när dem hade kommit från tåget, men inte tänkte jag på att Lucas var en av dem!
Åh, vad gott med smörgåstårta, nu blev jag ju sugen!
Kramar

2013-04-28 @ 22:34:27
URL: http://elinochjanne.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0