Helgen

Helgen har varit helt underbar, soligt och skönt! 

I fredags startade vi med att Jens var iväg till sjukgymnasten, under tiden uträttade jag, Elsa och Lucas lite ärenden. Sen blev det lite lunch på Ikea när Jens var klar. 
Blev även ett jackköp till lillskruttan och ett par nya mössor till både Elsa och Lucas. 

Orken till att laga mat fanns inte när vi närmade oss hemåt så det fick bli att köpa med oss mat hem istället, det gillade ju grabbarna såklart som beställde hamburgare medans vi andra tog pizza. 

Lördagen började med en lugn morron. Sen begav vi oss mot stan igen fast denna gång med Liam också, det behövde göras skoköp. 
Efter att ha kollat i flera affärer så blev det till slut skoköp av ialla fall. Så ett par till Liam och så ett par till Lucas plus ett par stövlar till Lucas. 
Och som önskemål så blev det McDonalds till lunch.. Onyttig helg detta... 
På väg hem stannade vi och köpte en bilstol till tvillingarna, har lyckats hitta två stycken från förra året och till bra pris så den ena köpte vi då och nästa hämtar vi i slutet av den här veckan. Så ytterligare en sak att bocka av på listan. 
Väl hemma igen satte vi igång med att vårstäda bilen. Passade på att köra den i en biltvätt under fredagen så utvändigt var ju redan klart. 
Har även tagit bort babyskyddet nu.. Hon får egentligen plats i det fortfarande men hon blir sur över att vara så pass mycket liggande som det blir i den stolen. 
Och hon provsatt stolen inne efter att vi hade tvättat klädseln och hon verkar gilla den. 


Söndagen spenderade vi hela dagen ute. Fixades i trädgården och så blev det att sitta och bara lata sig i solen lite också. Finns massor mer att göra i trädgården så fler såna härliga dagar hoppas vi på inom kort. Tyvärr finns ju inte orken hos mig så länge och får lätt ont och sammandragningar och då är det ta det lugnt som gäller. 
Gjorde även grillpremiär igår. Var så sugen på det men hade inget hemma till det så först tänkte vi strunta i det och orken fanns inte riktigt till att åka och handla. Men suget tog överhand så jag tog mig en tripp in till Åtvid ändå. Grabbarna som tjatat om grillat blev överlyckliga. 

Efter middan blev det välbehövliga bad och dusch av barn som tillbringat hela dagen ute och smutsat ned sig :) Invigt sandlådan för i år också och även studsmattan och cyklats massor. 
Var tre trötta barn när det var sängdags :) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0