Falerumsdagen och Familjedag

Efter lite morronbestyr så hoppade vi in i bilen för att åka på Falerumsdagen. Kom dit vid 10 och det var riktigt mycket folk redan då. Tog en sväng in på Barn och Presenthuset som hade rea på damkläder och barnkläder. Lyckades konstigt nog hitta lite till mig själv, händer inte speciellt ofta eftersom det oftast brukar vara till barnen som det handlas. Och riktigt överkomligt också! Kläderna, tre plagg, skulle ha gått på 1200:- egentligen men jag betalade 170:- för alla tre! Elsa fick sig två bodysar också, 200:- ungefär för både och de skulle ha kostat 450:- för båda annars. Gillar fynd ;) 
Testade dem inte där heller eftersom jag hade Elsa i bärselen men kunde ha dem ändå som tur var :)
Blev lite smått handlat på "marknaden" också. Sprang på en massa trevligt folk :)

Efter att vi var klara där så blev det hem en vända för att hämta upp Bosco och styra mot stan istället för att åka på Familjedagen på Arken Zoo. Och som vanligt var det mycket folk där. Men Bosco skötte sig galant, trodde han skulle skälla på de andra hundarna som han har gjort tidigare men icke. Han tyckte det var lite rörigt först med alla hundar, människor och hästar.
Men sen lossnade det.
Passade på att väga honom också och vågen stannade på 35kg så det var en bra siffra :)
En enda hund som han reagerade på och morrade på men jag såg varför han gjorde det också. Den andra hunden var spänd som en fiolsträng och blåste upp sig och stirrade på honom. Bara att bryta honom och få honom att titta på annat.. Den andra matten hade lite större problem med det ;)

Några småärenden medans vi ändå var i stan och lördagsgodiset inhandlades. Sen var det bara att vända hemåt. Tog det lite lugnt en stund innan det var dags för middag. Idag fick det bli varm smörgåstårta, var ett tag sen nu men så gott!

Jens och grabbarna har sen varit ute och fixat med veden tillsammans med Kalle medans Elsa och jag har myst.
Men sen fick det bli familjemys framför tvn.

Nu blir det snart sängen, supertrött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0