Helgen...

Då var ännu en helg till ända. Tiden bara rusar fram.
En rätt lugn helg har vi haft, försökt återhämta oss efter influensan. Orken har ju inte riktigt hittat tillbaka och hostan finns kvar. Men det går ju åt rätt håll ialla fall.
Har börjat kunna äta lite igen, dock små små portioner så jag får inte i mig mycket om dagarna inte.
Så det kan inte bli så mycket energi därifrån heller. Aptiten är som bortblåst och ja, hungern finns där inte heller.
Liam ska tillbaka till skolan imorron igen och nu hoppas jag att vi håller oss friska ett tag. Ska väl ringa och kolla hur det står till på dagis också. En liten herre som börjar bli sugen på att åka dit nu, men bara om de är friska som han uttrycker det :)

Var och hämtade kläder till Liam idag, de mötte upp i Åtvid då de ändå åkte förbi. Skulle åkt till dem och hämtat kläderna igår men då körde det ihop sig för dem. Är helnöjd med köpet, ca 25 plagg plus ett i stort sett nytt regnställ för 200:-. Och kläderna var jättefina.
Så nu finns det lite nytt bland de större kläderna hos honom, har ju fått rensa bort massor av kläder som han växt ur. Lucas var lite sur för att inte han också fick kläder men kändes lite onödigt att köpa det klädpaketet också eftersom det mesta var i strl 98 och det är verkligen på gränsen att han kan ha, finns några enstaka plagg bara.

Vilket oväder det blev helt plötsligt igår kväll då!!
Började blåsa utav helsicke, hagla, regna och åska! Tände ljus för att det blinkade i lyset och Lucas bara satt och väntade på att strömmen skulle försvinna och blev faktiskt lite besviken över att den inte gjorde det :)
Vi satt och kollade på Melodifestivalen, och det blev ju faktiskt som jag hade tippat.
Lucas diggade ju Top Cats och satt och sjöng med här i soffan :)

Foglossningen har varit förjäklig de senaste dagarna så det har inte blivit mycket gjort för min del och sammandragningarna är på visit varenda dag. Allt får göras i sakta takt med andra ord.

Nu väntar snart sängen, bara se klart på Big Brother och sen plocka iordning Liams grejer till imorron.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0