Onsdag

Igår ville inte blogg.se vara på min sida riktigt, tycker det funkar segare när man ska göra inlägg sen de gjorde om sidan. Men det kanske bara är för mig.
 
Igår var en dag med full rulle ialla fall. Lite hemmafix på morronen och sen var det bara att ge sig iväg in till Åtvid.
Först blev det ett besök på banken för att öppna ett sparkonto till Elsa. Sen skulle vi träffa våran handläggare på TryggHansa för att teckna Elsas försäkring osv och alla tre barnen fick varsitt mjukisdjur utav henne.
Sen var det bara att åka upp till Bvc där det var dags för vägning och mätning igen.
Inga höga siffror denna gång heller dock, bara gått upp 40g så vågen stannade på 2540g, inte ens kommit upp i födelsevikten. På längden hade hon växt en cm så 48,5 cm.
Svampen i munnen som vi har "behandlat" med vichyvatten sen i torsdags har ju bara blivit värre. Hon var vit på tunga, läppar, kinder och i gommen. Så nu fick vi ett medel utskrivet istället. 315:- fattigare men det har gjort skillnad redan och det är klart att det är värt pengarna när det hjälper lillskruttan. Började ju ge henne igår direkt när vi kom hem och hon ska ha 4ggr per dag och nu är tungan nästan ren från svamp. 
Hon har ju varit väldigt kinkig de senaste två dagarna, krånglat med maten och inte velat sova osv. Men det kan hänga ihop med svampen också. Måndagen tillbringade jag ju i soffan med henne, ammade väldigt mycket och att lägga henne ifrån sig var inte att tänka på.
Men idag har hon varit mer sig själv. Sovit, haft sina vakna stunder och ätit bra.
Ska tillbaka till bvc imorron igen redan för att se om det hänt nåt på vågen tills dess. Så det återstår att se om vi kommer få ge ett mål med ersättning också nu ett tag så hon kommer igång med en viktökning.
 
Idag blev det en tripp till stan efter att Lucas var lämnad på dagis. Ett stopp på Maxi där det hittades lite kläder på rean till barnen, lite småsaker och så lite blommor till tv-rummet. Passade på att köpa några paket blöjor också till Elsa då det tydligen är brist på dem?! Skulle handla det på Willys igår och de hade inga hemma och ringde och kollade när de skulle få hem. Fick svaret att de inte hade en aning om när då det var brist på dem. Sen ringde pappa så vi styrde mot Jysk för att hjälpa honom med en grej och sen till Ö&B för att hjälpa honom där, handlade på mig lite grejer där också.
Sen blev det att åka tillbaka till Ikano, fick bli Ikea för att äta lite och ge Elsa mat. Vi var inte ensamma direkt, lååång kö. Men till slut fick vi våran mat. Elsa var inte riktigt nöjd med läget trots att hon hade ätit medans vi väntade och eftersom klockan sprang på så fick jag vara lite effektiv. Det blev till att gå och amma henne, bara slänga över en filt och knalla på. Blev lite kläder inhandlade på KappAhl och Lindex till barnen. Hann inte med mera affärer eftersom Lucas skulle hämtas vid 14.

Kom till dagis precis i tid och idag var ju Lucas sista dag på länge nu, sommarlov för honom till den 20:e augusti när skolan drar igång igen. Så nu får jag, grabbarna och Elsa roa oss själva :) eller ja, Jens jobbar ju bara halva dagar så lite sällskap får vi ju ;)

Har hållt på och pysslat hemma här resten av eftermiddan. Grabbarna har städat ur bilarna, välbehövligt.
Ska snart ta och få oss lite mat i magarna, en aningen sen middag idag.
Hade tänkt säga att det är skönt att ingen klocka ringer imorron bitti men kom på att det gör den ändå :/
Bilarna ska ju infinna sig på verkstan kl 8 imorron.
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Skönt att lillskruttan verkar må bättre!=)
Men jag tror att mamma behöver ta det lite lugnare!;-)
Kram!

Svar: Mjo kanske borde göra det också :) Kram!
Maria

2012-06-28 @ 07:19:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0