Ensiffrigt

Ja nu är vi nere på ensiffrigt!
9 dagar kvar till Bf, Liam har stenkoll på hur många dagar det är kvar nu :)
Lucas tycker att bebisen faktiskt ska ta och komma ut nu för det måste ju vara väldigt trångt därinne i magen. Han frågar varenda dag om de inte ska åka till mormor och morfar nån gång, så att bebisen ska komma ut. Hans väska som står packad med grejer går han omkring med varje dag, redo att ge sig iväg :)
Återstår att se om vi får vänta länge till eller inte.
Det känns som att magen har sjunkit ned lite nu, lättare att andas och lite lättare att böja sig. Men jag tycker inte det ser ut som att den har gjort det riktigt.
Har en känsla av att det kan komma att bli en midsommarbebis.
Om inte familjen "skrämmer" ut bebisen den 9:e när det är dags för kalas för Liam och pappa :) Det brukar ha en tendens till att bli så :D
Borde väl fundera lite mer på det där med namn, men jisses vad svårt det är den här gången. Tjejnamn har vi nog, tror vi.. Men killnamn vette sjutton och det är nog det vi kommer att behöva :)

Med Lucas fot behövde vi inte åka in förresten. När det blir sådär så gör de inget åt det utan vi skulle antingen tejpa ihop lilltån med tån bredvid eller linda om foten och så högläge. Så det var så han tillbringade några timmar, annars så hoppade han omkring på ett ben. Nu ikväll är det bättre, fortfarande lite svullen och öm men det funkar att gå bättre ialla fall. Så efter en natts vila tror jag den är rätt okej.

Vad har vi annars pysslat med idag.. Jo städat och röjt, jag har numera ett allrum igen! Det blev ruskigt tomt därinne när alla grejerna försvann :) Vilket svängrum det blev :D
Håller på och kör storstädning i hela huset nu, så idag har vi ägnat oss åt undervåningen.
Så imorron är det dags att ta tag i övervåningen. Måste gå igenom Liams gamla rum också som vi inte tagit tag i ännu med leksakerna osv. Och så ska vi väl se om vi inte kan få upp spjälsängen också, som Lucas tjatar om :) Storstädningen resulterar inte bara i ett rent hus utan även i kraftiga förvärkar. Nu ikväll har de inte varit så nådiga.

Ällingarna växer så det knakar! De är nu dubbelt så stora mot vad de var när de kom hit. Inga små dunbollar längre :) Snabba som sjutton är de också :) Får väl vara tacksam för att de inte bits ialla fall ;) Men det börjar bli dags för dem snart att flytta ut till nåt större snart och få sin större "damm" att simma omkring i. Sitter och klurar på hur och var vi ska anlägga denna tillfälliga ankhage :) Nu får det nog bli att slappa några minuter i soffan till och sen hänga upp dagens sista tvätt innan sängen väntar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0