Bvc igen

Efter att Jens varit iväg med ena bilen till verkstan och fått den fixad var det bara att hoppa in i bilen för att köra nästa bil till verkstan och hämta hem Jens. Den skulle ju ta lite längre tid än golfen.
 
Hem och fixa lite sen och sen göra oss iordning för att åka till bvc för en extravägning på lillskruttan.
Denna gång stannade vågen på 2560g så 20g upp på två dagar ungefär. Så det var rätt okej, men det är bara att fortsätta att mata på och så ett besök om tisdag. Får hoppas att hon har gått upp lite mer tills dess.
 
Efter bvc så tog vi oss ett stopp på Stallkiosken för att köpa oss glass, var ju faktiskt väder för det idag :)
Sen styrde vi ned till mamma och pappa då Jens skulle hjälpa pappa med några saker. Fick oss lite fika där, gott som vanligt.
 
Sen var det bara hem och fixa lite här hemma, eller ja det mesta fick Jens ta eftersom en liten skrutta har velat äta en del nu under eftermiddan och kvällen. De har varit ute och trimmat lite också, Liam fick testa den lilla trimmern, en något glad Liam kan jag säga :)

Är otroligt trött nu kan jag säga, så alldeles strax tänker jag stupa i säng. Se vad vi ska hitta på imorron, funderade på G:a Linköping och Fenomenmagasinet och så lite tid i Valla men vi får se vad vi orkar med, om vi kommer iväg eller inte. Har lite annat att styra med också. Kan ju vara bra och se vad det är för väder också, de har ju pratat om regn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0