Shopping

Liam följde med Jens till jobbet som vanligt imorse, knasunge. När han kan njuta av att ta det lugnt om morrnarna och sova lite längre, vilket sällan händer visserligen, så ställer han telefonen på larm och går upp för att följa med Jens. Och han hjälper till i stallet osv, idag har han målat i stallet bla. 
Trodde han skulle tröttna på att följa med efter nån vecka eller så men icke, han har varit med varenda vecka sen han slutade skolan. 
 
Efter att vi fått i oss frukost osv här hemma så packade jag in Lucas, Elsa och mig själv i bilen och styrde mot Erikstad. Lämnade av Lucas i stallet då han ville vara med pappa och fick istället med mig Liam som ville följa med till stan, så ett byte av barn bara. 
Sen styrde vi mot Ikano och kollade in rean, igen. Hittade dock inte mycket. Inget till Elsa och Lucas men Liam hittade lite på Cubus, en softshelljacka till halva priset och några tröjor. 
Så inte blev det så mycket inhandlat idag inte. 
Hade behövt lite mer till Elsis eftersom det går åt en del kläder nu med tanke på att hon kräks en del nu sen vi fick börja med ersättningen. 

Hämtade sen upp Jens och Lucas på Erikstad, eftersom jobbilen står hos Calle för att se om han kan få nån ordning på den. Sen lämnade Jens av oss andra här hemma och drog in till Åtvid igen för att hämta AC-fläkten som hade kommit hem idag. Och nog gör den nytta. Nu har det ju visserligen inte varit så jättevarmt ute idag så det har ju inte varit riktigt lika varmt inne men ändå för varmt härinne för att sitta en längre stund. 
Men nu har vi testat den och hoppas att den fungerar lika när det är 30-35 grader härinne. 
Den enda nackdelen är väl att man måste ha ett rör som sticker ut genom fönstret, där den släpper ut värmen. Så vi får väl se hur mycket getingar som kommer in. Men jag jagar nog hellre getingar än smälter bort. 
 
Väntar nu på att Lucas ska somna och sen är det filmdags. Se vad det blir för nåt idag. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0