Sunday

Ja då är söndagen snart till ända. Dagen har som vanligt innehållit söndagsstädningen och lite tvätt har jag hunnit med också.
En rätt dålig dag annars med foglossningen och sammandragningar. Så det har fått bli lite vila mellan varven.
Så nu ikväll har det fått bli vila i hopp om att det skulle lugna ned sig men inte ännu, så efter lite sömn inatt så har det förhoppningsvis gjort det, för ett tag ialla fall ;)

Jens rygg är inte bättre, inte ens med tradolan. Så ja, det är väl bara att vänta och se var det hamnar nånstans.
Vi hoppas ju på att det blir bättre väldigt snart såklart!

Snart dags för sängen, imorron är det dags att komma in ordentligt i morronrutiner osv igen.
Så ingen sovmorron imorron inte. Då ringer klockan tidigt.
Se hur svårt det blir att få upp Liam, har en känsla av att det kommer att vara lite segt.
Återstår att se också om det blir dagis för Lucas imorron eller inte, tänker ringa och kolla först hur det ser ut på magsjukefronten osv.

Kan bli en lugn dag i huset imorron annars, för jag tror inte att det kommer några snickare, eller den som ska komma rättare sagt ;) Han kan nog ha fullt upp ändå ;) Återstår att se :D

Annars den kommande veckan så är det nånting nästan varenda dag, förutom imorron och söndag. Det är bm-besök, tandläkare, sjukgymnast, Jens ska träffa den han är kontaktperson till, klassfest och så måste det handlas presenter en dag och köpa tapeter och hämta dörr och så ska vi ju på kalas såklart :) Det är det som barnen längtar mest till :) Ja jag också såklart, länge sen vi träffades nu ju. Men nu ser jag fram emot tisdagen så vi får se vad bm har att säga :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0